Teraz jest wtorek, 15 października 2019, 09:27




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
 Czy można zresetować zakładkę "effect" edius 8 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 13 sierpnia 2010, 22:19
Posty: 459
Lokalizacja: Dolny Śląsk
Post Czy można zresetować zakładkę "effect" edius 8
Jak w temacie. Czy "znikniecie" większosci domyślnych, wewnetrzych efektów związane jest z jakimś bugiem czy jakiś ptaszek się "odznaczył"?
Efektów domyślnych Ediusa niby usunac się do kosza się nie da, ptaszka odpowiedzialnego za to nigdzie nie znalazłem, zatem pozostaje prośba i pytanie - czy mozna jakoś zresetowac ustawienia ediusa? lub samą zakładkę effect?
Nie ukrywam że pytanie pilne jak rakieta... Zatem kto może niechaj pomoże...

_________________
Życie to nie wytwór Mircosoftu tu Ctrl+Z nie zadziała!


czwartek, 22 września 2016, 11:36
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4859
Lokalizacja: Tczew
Post Re: Czy można zresetować zakładkę "effect" edius 8
Zresetować nie wiem, ale dodawać i odejmować się dawało. Nie poprowadzę, bo nie mam teraz Ediusa, ale poczytaj:
http://www.swiatobrazu.pl/forumwideo/viewtopic.php?f=30&t=32710

_________________
最诚挚的问候


czwartek, 22 września 2016, 12:20
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 13 sierpnia 2010, 22:19
Posty: 459
Lokalizacja: Dolny Śląsk
Post Re: Czy można zresetować zakładkę "effect" edius 8
Dzięki kotin :-) Jak zawsze czujny, zwarty i gotowy :-) Jednak nie do końca o to chodziło... Coś sie chyba jednak edek mi sypie

_________________
Życie to nie wytwór Mircosoftu tu Ctrl+Z nie zadziała!


czwartek, 22 września 2016, 21:05
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4859
Lokalizacja: Tczew
Post Re: Czy można zresetować zakładkę "effect" edius 8
Kurczę nikt nie ma Ediusa postawionego akurat? :?:

_________________
最诚挚的问候


poniedziałek, 26 września 2016, 07:59
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7234
Lokalizacja: wawa
Post Re: Czy można zresetować zakładkę "effect" edius 8
a jak kombinacja klawiszy z windowsa uruchamiająca program jak pierwszy raz z wyzerowanymi preferencjami ?


poniedziałek, 26 września 2016, 09:21
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 13 sierpnia 2010, 22:19
Posty: 459
Lokalizacja: Dolny Śląsk
Post Re: Czy można zresetować zakładkę "effect" edius 8
Degenerado napisał(a):
a jak kombinacja klawiszy z windowsa uruchamiająca program jak pierwszy raz z wyzerowanymi preferencjami ?

A tego patentu to nie znam... A jest jakaś kombinacja? bo szukałem w necie teraz ale nic nie znalazłem... :-)

_________________
Życie to nie wytwór Mircosoftu tu Ctrl+Z nie zadziała!


poniedziałek, 26 września 2016, 10:54
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7234
Lokalizacja: wawa
Post Re: Czy można zresetować zakładkę "effect" edius 8
już był parę razy na forum podany ten skrót, nie pamiętam dokładnie

sprawdź : kliknij na ikonę ediusa albo zrób open trzymając ctrl+alt+shift

jak nie działa to musisz popatrzeć po forum albo necie, ciężko to znaleźć bo to nie jest hotkey tylko inaczej się nazywa


poniedziałek, 26 września 2016, 11:22
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 13 sierpnia 2010, 22:19
Posty: 459
Lokalizacja: Dolny Śląsk
Post Re: Czy można zresetować zakładkę "effect" edius 8
ok, dzięki popróbuję dzisiaj :-D

_________________
Życie to nie wytwór Mircosoftu tu Ctrl+Z nie zadziała!


poniedziałek, 26 września 2016, 11:34
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7234
Lokalizacja: wawa
Post Re: Czy można zresetować zakładkę "effect" edius 8
" hold down Ctrl + Shift + Alt (CMD + Shift + Alt for Mac) and double click the executable"


poniedziałek, 26 września 2016, 11:37
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 13 sierpnia 2010, 22:19
Posty: 459
Lokalizacja: Dolny Śląsk
Post Re: Czy można zresetować zakładkę "effect" edius 8
Dzięki Degenerado :-D. Jak tylko dotrę do kompa to wypróbuję - nie omieszkam Was poinformować ;-)

_________________
Życie to nie wytwór Mircosoftu tu Ctrl+Z nie zadziała!


poniedziałek, 26 września 2016, 12:14
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL