|
Teraz jest środa, 20 stycznia 2021, 05:45
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
problem z importem klipow do ediusa
Autor |
Wiadomość |
fvtom
Stały bywalec
Dołączył: sobota, 1 marca 2003, 20:43 Posty: 87 Lokalizacja: Warszawa
|
 problem z importem klipow do ediusa
Witam, Kolega nagral mi slub kamera sony ex1r , skopiowałem karte na dysk i chciałem zaimportować wszystkie klipy Browserem .Edius 7 53 Może cos ktoś pomoze zaznacze ze jeśli wsadze karte do czytnika to bez problemu mogę do ediusa zaimportować pliki
Załączniki:
FOT.jpg [ 312.54 | Przeglądane 246 razy ]
|
poniedziałek, 19 września 2016, 11:57 |
|
 |
kotin
Moderator
Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57 Posty: 5191 Lokalizacja: Tczew
|
 Re: problem z importem klipow do ediusa
a z dysku co robi? Nie widzi wcale? Czy skopiowałeś całą strukturę, czy tylko pliki filmowe?
_________________ 最诚挚的问候
|
wtorek, 20 września 2016, 14:02 |
|
 |
vgrzes
Aktywny bywalec
Dołączył: wtorek, 10 sierpnia 2010, 16:24 Posty: 451 Lokalizacja: Mazury
|
żadna struktura nie jest potrzebna, wystarczy normalnie pliki filmowe przegrać. Jeżeli filmy poza ediusem nie chcą działać to prawdopodobnie źle sie przegrały , miałem identyczną sytuację, plik na karcie działał, na dysku nie , przegrałem ponownie i było ok
_________________ szczęsliwej drogi już czas...
|
wtorek, 20 września 2016, 16:47 |
|
 |
fvtom
Stały bywalec
|
kotin napisał(a): a z dysku co robi? Nie widzi wcale? Czy skopiowałeś całą strukturę, czy tylko pliki filmowe? na dysku sa i można ich zobaczyć i obejrzeć skopiowałem cala strukturę karty zgrałem nawet na 2 rozne dyski na dwóch roznych komputerach i nadal to samo
|
środa, 21 września 2016, 09:02 |
|
 |
Degenerado
Aktywny bywalec
Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51 Posty: 7234 Lokalizacja: wawa
|
quicktime ?
|
środa, 21 września 2016, 09:53 |
|
 |
fvtom
Stały bywalec
|
Kolega poradzil mi tak ze wpisujac w zakladce szukaj ,, *.mp4 ,, i wskazaniu gdzie ma szukac wyswietlily mi sie wszystkie pliki mp4 i poprostu skopiowalem ich do innego folderu i zaimportowalem do ediusa Ale dziwi mnie ze browser w ediusie nie widzi plikow zgranych na dysk ale widac taka jego czkawka
|
środa, 21 września 2016, 11:05 |
|
 |
KTVIDEO
Bywalec
|
Proponuje zainstalować ContentBrowser od Sony, po wyświetleniu plików w programie przeciągnąć je do Ediusa. Można jak kolega wyżej napisał wyszukać w katalogu *.mp4.
|
czwartek, 22 września 2016, 11:16 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|