Teraz jest poniedziałek, 21 października 2019, 00:17




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 Canopus Edius 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Canopus Edius
Mam problem. Zainstalowałem sobie canopus edius i nie wiem jak mógłbym nim zgrać film z kamery analogowej za pođrednictwem karty telewizyjnej. Prosze o pomoc. :(


piątek, 1 października 2004, 22:53
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 3 marca 2003, 03:17
Posty: 941
Lokalizacja: Gorlice / Londyn
Post 
karty telewizyjnej ... ;>
co też ludzie widzą w tych badziewiach ? ;>


sobota, 9 października 2004, 17:45
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
A temat karty video przerobiłeś? To forum ma wyszukiwarke , rusz głową.


sobota, 9 października 2004, 19:13
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 3 marca 2003, 03:17
Posty: 941
Lokalizacja: Gorlice / Londyn
Post 
Bonifacy : czemy straszysz gości ? ;D


czwartek, 25 listopada 2004, 20:00
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 23 grudnia 2003, 12:01
Posty: 253
Lokalizacja: Głogów
Post 
hahahah co takiego z karty telewizyjnej bo jeb....... hahaha czy na tym forum pisza dzieci?? przeciez to soft profesjonalny typie skad ty sie urwales kup karte np. canopusa dv storm to zgrasz , jeszcze lepiej jak bys zapytal jak zgrac w prem pro przez tuner telewizyjny hahaha

_________________
=---TranceKostek---=


poniedziałek, 3 stycznia 2005, 14:09
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 30 maja 2003, 09:40
Posty: 556
Post 
jeesoo apelowal zeby nie straszyc :)


poniedziałek, 3 stycznia 2005, 14:16
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 26 stycznia 2002, 02:53
Posty: 254
Lokalizacja: Kraków
Post 
STOp-VIDEO napisał(a):
hahahah co takiego z karty telewizyjnej bo jeb....... hahaha czy na tym forum pisza dzieci?? przeciez to soft profesjonalny typie skad ty sie urwales kup karte np. canopusa dv storm to zgrasz , jeszcze lepiej jak bys zapytal jak zgrac w prem pro przez tuner telewizyjny hahaha


Troche kultury! Za tokie cos bana powinienes dostac.

_________________
Dominik Maciaszek .:. admin@swiatobrazu.pl
Administrator


poniedziałek, 3 stycznia 2005, 22:56
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 23 grudnia 2003, 12:01
Posty: 253
Lokalizacja: Głogów
Post 
przepraszam a gdzie przeklnelem bo nie widze :D

_________________
=---TranceKostek---=


czwartek, 6 stycznia 2005, 17:01
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL