|
|
|
Teraz jest sobota, 16 stycznia 2021, 01:14
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Problemy z capturingiem na starszej kamerze
Autor |
Wiadomość |
amol
Nowy
|
 Problemy z capturingiem na starszej kamerze
Posiadam kamere cyfrowa kupiona okolo 5 lat temu. Nie ma jej na liscie deckow w moim Avidzie Xpress Pro i w zwiazku z tym moze mam problemy z capturingiem. Slyszalem ze nalezy wybrac Generic ale to tez nie dziala chyba ze ja popelniam jakis blad co jest dosc mozliwe jako ze jestem mocno poczatkujacy. Czy mam zgrac jakies drivery dokladnie do tej kamery? Moze pomijam jakis krok w calym procesie? Dodaje decka, daje opcje capture i jest komunikat "no input signal present". Kamera podlaczona jest do firewire. W windowsie XP wykrywa mi ja normalnie i moge sciagac z niej filmy, ale nie w Avidzie.
|
czwartek, 19 maja 2005, 12:35 |
|
 |
JACHU
Bywalec
Dołączył: piątek, 25 czerwca 2004, 20:52 Posty: 27 Lokalizacja: Warszawa
|
spróbuj w batchcapture "auto check" lub "auto configuracje"
|
czwartek, 19 maja 2005, 20:04 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|