Teraz jest wtorek, 19 stycznia 2021, 04:43




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 Gdzie tanio kupić Avid Xpress Pro HD? 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 14 września 2006, 11:58
Posty: 2
Post Gdzie tanio kupić Avid Xpress Pro HD?
Witam,

Chce kupić Avid Xpress Pro HD.
Zna ktoś jakiś sklep gdzie jest najtaniej?
Może ktoś ma jakieś znajomości? ^_^
Plisss HELP :)

Pozdrawiam


czwartek, 14 września 2006, 12:06
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 30 sierpnia 2006, 17:11
Posty: 78
Lokalizacja: Bydgoszcz
Post 
polecem firme Janusza Rupika http://www.jr-pvp.pl tam tez kupilem swoj zestaw Xpressa Pro HD jednak nie byl to tani zakup, jednak oplacalo sie wydac troche kasy na wydajny jak na razie nie zwodny zestaw montazowy.
Pozdrawiam

_________________
Agencja Produkcji Telewizyjnej


czwartek, 14 września 2006, 16:30
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 25 września 2006, 00:08
Posty: 18
Post 
dolores napisał(a):
Chce kupić Avid Xpress Pro HD.
Zna ktoś jakiś sklep gdzie jest najtaniej?
Może ktoś ma jakieś znajomości? ^_^
Plisss HELP


Polecam:
Avid.com
Szukaj media store, płacenie kartą kredytową. Dostawa pod adres, który wskażesz.
Wady. Musisz trochę wiedzieć o komputerach i zalecanych przez Avida komponentach.

_________________
Montaż filmowy i telewizyjny, Studio postprodukcyjne.


niedziela, 1 października 2006, 00:16
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 4 grudnia 2006, 13:40
Posty: 7
Post 
APT napisał(a):
polecem firme Janusza Rupika http://www.jr-pvp.pl tam tez kupilem swoj zestaw Xpressa Pro HD jednak nie byl to tani zakup, jednak oplacalo sie wydac troche kasy na wydajny jak na razie nie zwodny zestaw montazowy.
Pozdrawiam


A ja ... polcem http://www.google.com

A co do słowa wydajny...to sprawa względna.. rozumiem stabilny...ale wydajny...:) tu możemy posprzeczać się co nie co...sprawdzony przetestowany złożony z referencyjnych komponentów tak...
Napisze coś blużnierczego pracowałem na sprzęci złożonym przez dystrybutorów i na takim poskładanym metodą chałpniczą...efekt taki sam... pod warunkiem oczywiście trzymania się "pewnych" założeń technicznych.
A finanse:))) ponad połowa taniej...przy dokładnie takiej samej konfiguracji sprzętowej. Dzięki takiemu podejściu dystrybutorów i zapewne Avida... FCP opanowuje rynek.

Ps: Oczywiście chodzi o soft i sprzęt oparty na sofcie Xpressa i M Composer....


poniedziałek, 4 grudnia 2006, 14:28
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 7 listopada 2004, 14:16
Posty: 539
Post 
maximx o co Ci chodzi. Avid podaje swoje wymagania sprzetowe i podaje na jakich komputerach nie ma prawa byc problemow sprzetowych. tylko tyle. Nikt Ci nie broni pracy na skladaku. Ja mam skladaka pod Avidem, ktory odpowiada wymaganiom Avida i wszystko smiga. Jedyna rzecz jaka napraaaawde warto miec to Nvidie Quadro. Czesto ktos do mnie dzwoni, ze ma z czyms problem na kartach FireGL czego na Quadro nie ma. A kupienie XGL940 to nie jest powazny wydatek. Do tego P IV i min 1 Gb Ramy. Avid od bardzo dawna juz nie sprzedaje rozwiazan hardware only bo to bardzo kiepski pomysl i wiekszosc firm od tego odchodzi.

_________________
Panasonic AGDVX 100 A
http://img420.imageshack.us/img420/3839 ... rka6bp.jpg


wtorek, 5 grudnia 2006, 16:36
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 8 kwietnia 2009, 08:30
Posty: 1
Post Re: Gdzie tanio kupić Avid Xpress Pro HD?
SPRZEDAM TANIO AVID XPRESS PRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
512204703


środa, 8 kwietnia 2009, 08:32
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: Gdzie tanio kupić Avid Xpress Pro HD?
wyszedł parę dni temu composer 3.5.1

a chciałbyś kupić wersję edukacyjną? full legal, z donglem do 3.5.x (co ważne bo użytkownicy wersji komercyjnej > 3.1.x muszą zapłacić 400euro za podniesienie do tej wersji) instrukcja z pudełkiem... komplet fabryczny

Pozdrawiam
Muchomor


środa, 8 kwietnia 2009, 10:48
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL