Teraz jest wtorek, 19 stycznia 2021, 03:32




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Avid na procesorach Intela 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Avid na procesorach Intela
Witam,

Czy ktoś ma informacje na temat tego kiedy pojawi się któryś z Avid'ów w wersji Universal Binary? A może już jest?
Przesiadłem się z iBook'a na MacBook'a z procem Intel Core Duo i potrzebuję na nim posadzić Avida, gdyż FCP mnie nie zadowala (wiem, wiem, to dobry program ale to chyba kwestia przyzwyczajenia:). Tymczasem stary Xpress DV chodzi jak w smole (bo uruchamiany jest przez Rosettę). Proszę o jakieś wskazówki, bo na stronie piszą że jest planowane wypuszczenie Avida na Intela w przyszłości, i tyle. Nic na temat kiedy, albo czy któryś z Avidów już jest na Intela.

Dzięki za pomoc,
Pozdrawiam,
Mynock


sobota, 2 grudnia 2006, 02:21
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 20 lutego 2005, 22:34
Posty: 70
Lokalizacja: Brwinów
Post 
Tego najstarsi górale nie wiedzą :lol: . Sam oczekuję, bo korci mnie mocno zakup MacPro.Mają niezłą cenę. A nie próbowałeś zaintalować windowsy na oddzielnej partycji i wtedy Xpressa DV? Już to u kogoś widziałem działające normalnie.

Pozdro!


sobota, 2 grudnia 2006, 13:17
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 7 listopada 2004, 14:16
Posty: 539
Post 
Tez widzialem (calkiem sprawnie) dzialajacego Xpressa na MacPro na Widowsie. Znajac slimacze tempo w jakim teraz Avid rozwija swoje produkty dla maca to chwile im to zajmie :( A szkoda. Tez nalaze do tych ludzi, ktorych Avid trzyma na PC.

_________________
Panasonic AGDVX 100 A
http://img420.imageshack.us/img420/3839 ... rka6bp.jpg


sobota, 2 grudnia 2006, 16:50
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
No tak...
Tak jak myślałem, zmartwiliście mnie....
A już myślałem, że niegdy nie wrócę do windowsa... ble!!

Pozdrawiam,
mynock


sobota, 2 grudnia 2006, 23:09
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 4 grudnia 2006, 13:40
Posty: 7
Post 
mynock napisał(a):
No tak...
Tak jak myślałem, zmartwiliście mnie....
A już myślałem, że niegdy nie wrócę do windowsa... ble!!

Pozdrawiam,
mynock


A wersja Composer???

Właśnie sprawdziłem dup...:( ciut mnie podłamała ta wiadomość:(


poniedziałek, 4 grudnia 2006, 13:45
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL