|
Teraz jest wtorek, 19 stycznia 2021, 03:32
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Avid na procesorach Intela
Autor |
Wiadomość |
Gość
Aktywny bywalec
|
 Avid na procesorach Intela
Witam,
Czy ktoś ma informacje na temat tego kiedy pojawi się któryś z Avid'ów w wersji Universal Binary? A może już jest?
Przesiadłem się z iBook'a na MacBook'a z procem Intel Core Duo i potrzebuję na nim posadzić Avida, gdyż FCP mnie nie zadowala (wiem, wiem, to dobry program ale to chyba kwestia przyzwyczajenia:). Tymczasem stary Xpress DV chodzi jak w smole (bo uruchamiany jest przez Rosettę). Proszę o jakieś wskazówki, bo na stronie piszą że jest planowane wypuszczenie Avida na Intela w przyszłości, i tyle. Nic na temat kiedy, albo czy któryś z Avidów już jest na Intela.
Dzięki za pomoc,
Pozdrawiam,
Mynock
|
sobota, 2 grudnia 2006, 02:21 |
|
 |
Jarosław Barzan
Stały bywalec
Dołączył: niedziela, 20 lutego 2005, 22:34 Posty: 70 Lokalizacja: Brwinów
|
Tego najstarsi górale nie wiedzą  . Sam oczekuję, bo korci mnie mocno zakup MacPro.Mają niezłą cenę. A nie próbowałeś zaintalować windowsy na oddzielnej partycji i wtedy Xpressa DV? Już to u kogoś widziałem działające normalnie.
Pozdro!
|
sobota, 2 grudnia 2006, 13:17 |
|
 |
Luka_Brazzi
Aktywny bywalec
|
Tez widzialem (calkiem sprawnie) dzialajacego Xpressa na MacPro na Widowsie. Znajac slimacze tempo w jakim teraz Avid rozwija swoje produkty dla maca to chwile im to zajmie  A szkoda. Tez nalaze do tych ludzi, ktorych Avid trzyma na PC.
_________________ Panasonic AGDVX 100 A
http://img420.imageshack.us/img420/3839 ... rka6bp.jpg
|
sobota, 2 grudnia 2006, 16:50 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
No tak...
Tak jak myślałem, zmartwiliście mnie....
A już myślałem, że niegdy nie wrócę do windowsa... ble!!
Pozdrawiam,
mynock
|
sobota, 2 grudnia 2006, 23:09 |
|
 |
maximx
Nowy
|
mynock napisał(a): No tak... Tak jak myślałem, zmartwiliście mnie.... A już myślałem, że niegdy nie wrócę do windowsa... ble!!
Pozdrawiam, mynock
A wersja Composer???
Właśnie sprawdziłem dup...  ciut mnie podłamała ta wiadomość:(
|
poniedziałek, 4 grudnia 2006, 13:45 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|