Teraz jest sobota, 23 stycznia 2021, 04:00




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 Problem przy uruchamianiu Avid Xpress 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 8 grudnia 2006, 14:16
Posty: 1
Post Problem przy uruchamianiu Avid Xpress
Witam
Zainstalowałem Avida po reinstalacji systemu. Podczas uruchamiania pojawia się następujący komunikat. Co może być powodem?
Pozdrawiam


czwartek, 4 stycznia 2007, 16:27
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 30 sierpnia 2006, 17:11
Posty: 78
Lokalizacja: Bydgoszcz
Post 
Pytania dwa :

1.Czy jest to oprogramowanie legal.?
2.Na jekiej stacji stoi soft?

_________________
Agencja Produkcji Telewizyjnej


czwartek, 4 stycznia 2007, 19:22
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 26 sierpnia 2004, 18:50
Posty: 251
Post 
Ja bym raczej zapytał czy po reinstalacji o SP2 nie zapomniałes?

_________________
http://www.art-fx.eu


czwartek, 4 stycznia 2007, 19:51
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 7 listopada 2004, 14:16
Posty: 539
Post 
Wina stacji nie Avida. Reinstaluj Avida i sprawdz (jak pisze Kenzo) czy SP2 na pokladzie :)

_________________
Panasonic AGDVX 100 A
http://img420.imageshack.us/img420/3839 ... rka6bp.jpg


piątek, 5 stycznia 2007, 02:36
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL