Teraz jest sobota, 23 stycznia 2021, 10:00




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Przenikanie clipów. 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 15 lutego 2007, 16:19
Posty: 22
Post Przenikanie clipów.
Witam. Mam pytanko do fachowców. W jaki sposób uzyskać efekt przenikania clipu z linii V1 przez V2 chodzi mi o to gdzie i jaki sposób ustawia sie "opacity"? Z góry dzięki.


piątek, 13 kwietnia 2007, 16:42
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 20 lutego 2005, 22:34
Posty: 70
Lokalizacja: Brwinów
Post 
Idź do palety efektów. A tam rozdział "Blend", efekt "Superimpose". Nałóż na V2 i w trybie edycji efektów masz - "Foreground", suwak - "Level".

Można stawiać "Keyframe" i edytować transparencję dla konkretnego momentu w klipie.

Powodzenia!


Ostatnio edytowano piątek, 13 kwietnia 2007, 20:01 przez Jarosław Barzan, łącznie edytowano 1 raz

piątek, 13 kwietnia 2007, 18:52
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 15 lutego 2007, 16:19
Posty: 22
Post 
Dzięki za pomoc.


piątek, 13 kwietnia 2007, 19:25
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL