|
|
|
Teraz jest środa, 20 stycznia 2021, 18:33
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
Xpress Pro HD + MOJO + BETA i REF
Autor |
Wiadomość |
APT
Stały bywalec
Dołączył: środa, 30 sierpnia 2006, 17:11 Posty: 78 Lokalizacja: Bydgoszcz
|
 Xpress Pro HD + MOJO + BETA i REF
Jak prawidłowo podłączyć kabel REF z MOJO do BETY UVW-1800 P ?
W każdej zrobionej prze ze mnie konfiguracji ( tej po Bożemu i na okrętke : w becie kabel BNC z wyjścia s-video do REF IN 750 )na wyświetlaczu bety mam napis no ref ! i zakłócenia obrazu. Czy ktoś tego doświadczył i jak sobie poradził ?
_________________ Agencja Produkcji Telewizyjnej
|
sobota, 6 października 2007, 20:25 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|