Teraz jest wtorek, 16 października 2018, 14:24




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Locator w AMC 3 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 18 maja 2008, 16:20
Posty: 52
Post Locator w AMC 3
Witam.
Czy locator wstawiony na linii czasu może być jednocześnie chapterem po wyeksportowaniu materiału jako Reference QT w celu przygotowania DVD?
Pozdrawiam.


poniedziałek, 29 grudnia 2008, 13:05
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: Locator w AMC 3
jak to zrobić?
http://www.laavidug.org/tutorials/autho ... ducer.html

a tutaj jest aplikacja w wersji demo eksportuje 16 rozdziałów:
http://www.videotoolshed.com/?page=products&pID=32

pozdrawiam
Muchomor


wtorek, 30 grudnia 2008, 15:36
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 18 maja 2008, 16:20
Posty: 52
Post Re: Locator w AMC 3
Wielkie dzięki. Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku.


wtorek, 30 grudnia 2008, 16:34
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL