Teraz jest poniedziałek, 21 maja 2018, 09:20




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Avid - problem z uruchomieniem 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 21 marca 2010, 17:21
Posty: 61
Post Avid - problem z uruchomieniem
Witam.
Zainstalowałem Avid 4.0.3 i wszystko ładnie śmiga ale pod koniec ładowania się programu wyskakuje komunikat:
"Exception: Cant create a directory, as one of the folders in the path below has ansufficient permissions., patch:C:\Documents and Settings\All Users\Dokumenty\Avid Media Composer\Avid Users\Rafa?\".
Zapewne nie może utworzyć tego folderu bo w nazwach nie może pojawić się znak pytajnika, a wstawia go dlatego, że Avid polskich znaków nie posiada. Jak to naprawić, bo zmiana zazwy użytkownika w systemie nie pomaga.


niedziela, 21 marca 2010, 17:30
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: Avid - problem z uruchomieniem
nadaj użytkownikowi prawa administratora

pozdrawiam
Muchomor


poniedziałek, 22 marca 2010, 23:02
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 21 marca 2010, 17:21
Posty: 61
Post Re: Avid - problem z uruchomieniem
Jestem administratorem systemu więc w tym problem nie leży, ale dzięki.


poniedziałek, 29 marca 2010, 11:05
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL