Teraz jest wtorek, 22 maja 2018, 08:28




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Migająca ramka 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 10 listopada 2008, 16:38
Posty: 4
Post Migająca ramka
Witam, ostatnio zainstalowałem MC 5 i spotkałem się z dziwnym zjawiskiem. Gdy klikam play wokół obrazu miga mi jakaś ramka zanim zacznie się odtwarzać plik. Czy brakuje mi jakiegoś sterownika ? System jest świeżo postawiony. W MC 3.1 się z tym nie spotkałem a 5tka jest dla mnie nowa.
Pozdrawiam.


wtorek, 14 września 2010, 17:48
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 31 października 2009, 15:17
Posty: 49
Post Re: Migająca ramka
Znany "bug" w MC przy otwartych innych oknach, który nie wpływa na działanie programu. Jeżeli szukasz dokładnych informacji, odsyłam do forum Avid-a, gdzie temat był wałkowany.
Pzdr.

_________________
MC_SY_DNxIO 8.9.1 dongle, MCTransport 3.6.1, W10PRO, QT 7.7.9, BorisRed 5.6, BCC 10, AAE CS6, HP Z800 / 2xXeon X2650, NVidia Quadro 6000, 48Gb RAM / Atto H680 controller with external 16Tb SAS RAID 0, 2x HP z30i 32' monitors


piątek, 17 września 2010, 22:20
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 10 listopada 2008, 16:38
Posty: 4
Post Re: Migająca ramka
Już rozwiązałem problem, faktycznie problemem był program od vaio. Dzięki za pomoc.


niedziela, 19 września 2010, 10:00
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL