Teraz jest niedziela, 27 maja 2018, 10:02




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 AVID Media Com 5 - problem z Reverse Motion 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 10 stycznia 2012, 20:13
Posty: 1
Post AVID Media Com 5 - problem z Reverse Motion
jestem całkowicie nowy - nie bijcie...

walczę z montażem swojego pierwszego filmiku i nie jestem w stanie użyć efektu puszczenia wybranego fragmentu od tyłu
owszem nakładam odpowiedni efekt na konkretny fragment w timelinie, ale potem on się nie odtwarza w prawym monitorze
ekran jest czarny
wszystkie inne fragmenty wyświetlają się poprawnie

co robię źle?
pomocy


wtorek, 17 stycznia 2012, 16:23
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 31 października 2009, 15:17
Posty: 49
Post Re: AVID Media Com 5 - problem z Reverse Motion
Czy wyrenderowałeś dany fragment z efektem ?

_________________
MC_SY_DNxIO 8.9.1 dongle, MCTransport 3.6.1, W10PRO, QT 7.7.9, BorisRed 5.6, BCC 10, AAE CS6, HP Z800 / 2xXeon X2650, NVidia Quadro 6000, 48Gb RAM / Atto H680 controller with external 16Tb SAS RAID 0, 2x HP z30i 32' monitors


czwartek, 19 stycznia 2012, 18:28
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL