Teraz jest sobota, 26 maja 2018, 16:04




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Aktywacja AVID STUDIO 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 31 marca 2012, 08:04
Posty: 10
Lokalizacja: TCzew
Post Aktywacja AVID STUDIO
Witam

Od ponad 2 tyg firma Pinnacle wyłączyła serwery, konserwacja do 15-16 października. Dziś jest17 i dalej nie działa Przez to nie mogę aktywować bezpłatnie przez internet: AVCHD, MPEG-4, Dolby Digital 2 oraz 5.1 kanałowe i innych. Program bez aktywacji jest bez użyteczny.

Czy macie również problem z aktywacją tych dodatków. Jak rozwiązać ten problem ?

Kontaktowałem się z firmą Alstor, tam nie są w stanie pomóc.


Ostatnio edytowano piątek, 17 października 2014, 13:25 przez rmj, łącznie edytowano 1 raz

piątek, 17 października 2014, 12:51
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Aktywacja AVID STUDIO
albo piraty albo do sądu, nic się nie wymyśli


piątek, 17 października 2014, 13:02
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4464
Lokalizacja: Tczew
Post Re: Aktywacja AVID STUDIO
Nowa strona Pinnacle http://corel.force.com/pinnacle?lang=en

_________________
最诚挚的问候


czwartek, 23 października 2014, 22:30
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL