Teraz jest czwartek, 19 lipca 2018, 06:12




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 JVC GR-D33 - Hałasuje!!!??? 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 1 kwietnia 2005, 00:02
Posty: 21
Post JVC GR-D33 - Hałasuje!!!???
Kupiłem niedawno JVC GR-D33 i mam problem. Mikrofon nagrywa pracę mechanizmów w taki sposób że przy odtwarzaniu słychać jakby jakaś maszyna pracowała w tle.CZY TO NORMALNE? moze cyfrówki tak mają?


poniedziałek, 4 kwietnia 2005, 16:29
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 2 kwietnia 2005, 19:00
Posty: 35
Post 
Te modele JVC maja te wade ze mikrofony sa za czule i rejestruja takze prace mechanizmu. Moze musisz zglosci to w serwisie


wtorek, 5 kwietnia 2005, 06:58
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 24 marca 2005, 08:36
Posty: 23
Post 
Jest czuly to fakt ale slychac/zwraca sie uwage go/na niego tylko gdy jest nagrywany obraz, a wokol panuje zupelna cisza.
Nagrywam filmy i nie zwrocilem na to jeszcze uwagi.
Dopiero teraz gdy mi powiedziales to rowniez nie slyszalem pracy mechanizmu dopiero przy absolutnej ciszy jet on wychwytywany przez uklad mikrofonu.
Albo jestes za wrazliwy albo masz faktycznie bardzo glosny mechanizm i powinienes to zglosic do serwisu jezeli kamera jest na gwarancji lub przeczyscic rolki gdy juz niestety nie jest.

_________________
JVC GR-D33 + UVS 8.0


wtorek, 5 kwietnia 2005, 11:52
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 16 lutego 2005, 21:29
Posty: 930
Lokalizacja: olsztyn
Post 
Zdarzają się egzemlperze , które odstają od normy - niestety .
Naszym klientom pomagaliśmy w tej sprawie, kilka spraw zakończyło się w serwisie centralnym. Niestety to mikrofon jest za czuły , ale są na to sposoby. Poprosić technika od kamer w serwisie centralnym w W-wie. To ich obowiązek.


środa, 6 kwietnia 2005, 00:29
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 1 kwietnia 2005, 00:02
Posty: 21
Post 
kiki napisał(a):
Zdarzają się egzemlperze , które odstają od normy - niestety .
Naszym klientom pomagaliśmy w tej sprawie, kilka spraw zakończyło się w serwisie centralnym. Niestety to mikrofon jest za czuły , ale są na to sposoby. Poprosić technika od kamer w serwisie centralnym w W-wie. To ich obowiązek.


Z tego wynika, że mój przypadek nie jest odosobniony. Kamera była już w serwisie ale w Gdyni i... lipa!To samo. Nie jestem przewerażliwiony bo kazdy w domu to zauważył. Dzwoniłem tam (do Gdyni), pan był co prawda miły i pomocny ale co z tego.Na gwarancji napisał "konserwacja mechanizmów". Serwisuje to w Lublinie Ducat i nie wiem czy mi zgodzą się to wysłać teraz do W-wy. Zadzwoniłbym do W-wy zasięgnąć porady tylko nie wiem jak to się nazywa tam. Jak mogę to poproszą o jakiekolwiek namiary. Piszesz "naszym klientom" - co masz z tym wspólnego jak mogłbym zapytać.
Jestem już nieco zdesperowany ale będę walczył- Czy JEST MOŻLIWOŚĆ(czy da się to zrobić) PRZERÓBKI TAK BY DAŁO SIĘ DOŁĄCZYĆ MIKROFON ZEWNĘTRZNY??? Trochę szkoda gwarancji ale coż.


niedziela, 10 kwietnia 2005, 22:16
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 16 lutego 2005, 21:29
Posty: 930
Lokalizacja: olsztyn
Post 
Zadzwoń - serwis centralny w-wa 022.6661111- po proś technika od kamer i przedstaw swój problem .Gdybyś nic nie wskórał odezwij się. Pomogę. Klient zawsze musi być zadowolony.


poniedziałek, 11 kwietnia 2005, 00:03
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL