Teraz jest sobota, 21 lipca 2018, 10:01




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 HC14 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 24 kwietnia 2005, 20:34
Posty: 3
Lokalizacja: kraków
Post HC14
witam wszyskich!
nabyłem niejakie hc14 sony i zastanawiam się po co załączone zostało oprogramowanie na cd, które wydaje się być całkowicie bezużyteczne.
Czy ktoś zna odpowiedź?

_________________
ark


niedziela, 24 kwietnia 2005, 21:14
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: wtorek, 1 marca 2005, 10:30
Posty: 84
Lokalizacja: Kraków
Post 
wywal to taki dodatek na poczatek


niedziela, 24 kwietnia 2005, 21:22
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 24 kwietnia 2005, 20:34
Posty: 3
Lokalizacja: kraków
Post USB HC14
dzięki za potwierdzenie moich przypuszczeń.
a wiesz może czy USB do czegoś się przydaje oprócz tego że komp widzi kamere?
oczywiście HC14 nie posiada memory stick'a jak pewnie wiesz

_________________
ark


niedziela, 24 kwietnia 2005, 21:45
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: wtorek, 1 marca 2005, 10:30
Posty: 84
Lokalizacja: Kraków
Post 
Ogólnie to taki dodatek chyba ze wykorzystasz sonego jako kamerke internetowa bo co do zdjec i to z tasmy to szkoda zachodu


poniedziałek, 25 kwietnia 2005, 07:36
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 26 kwietnia 2005, 12:53
Posty: 1
Post 
elo....jestem rowniez tej kamerki...
...oprogramowanie dostarczone przez firme Sony nadaje sie do wyrzucenia...

mam inny problem...musze zrobic filmik na zajecia na uczelnie...nagralem go i chce nagrac na cd... problem mam z przechwytywaniem obrazu...korzystam z Studio Pinnacle 9.3...jakos nagrania jest dobra a tym czasem przechwitywany obraz to straszna pikseloza....

...korzystam z kabla USB 2.0..niestety nie posiadam wyjscia na plycie do IEEE 1394..czy przez to jest tak slaba jakosc przechwytywania....?

z gory THX za pomoc


wtorek, 26 kwietnia 2005, 12:58
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: wtorek, 12 kwietnia 2005, 09:19
Posty: 145
Lokalizacja: Rawicz
Post 
tak, to wina USB! tylko przez FireWire zrzucic jakoscia DV.
Kupisz za 50 zl takie wejscie.
USB nadaje sie tylko do kamerki internetowej lub zgrywania zdjec z karty


wtorek, 26 kwietnia 2005, 13:34
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL