Teraz jest czwartek, 15 listopada 2018, 13:09




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 Wymiana menu na polskie 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 21 maja 2005, 11:26
Posty: 3
Post Wymiana menu na polskie
Witam
Mam pytanko :?: . Czy jest mozliwosc podmiany orginalnego, angielskiego menu w kamerce na polskie ? Tak sie zastanawialem bo skoro kamery sa juz na tyle zintegrowane z komputerem, maja firewire,usb itd... to moze jest taka mozliwosc.

Z gory dzieki

pozdrawiam


sobota, 21 maja 2005, 11:32
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 15 marca 2005, 21:54
Posty: 162
Lokalizacja: Kraków
Post Re: Wymiana menu na polskie
vladimir666 napisał(a):
Witam
Mam pytanko :?: . Czy jest mozliwosc podmiany orginalnego, angielskiego menu w kamerce na polskie ? Tak sie zastanawialem bo skoro kamery sa juz na tyle zintegrowane z komputerem, maja firewire,usb itd... to moze jest taka mozliwosc.

Z gory dzieki

pozdrawiam


Wątpie że jest taka możliwość...
Kamery nie są integrowane z komputerem tylko z nim współpracują(przesył danych w obie strony) łacząc się właśnie przez wspomniane łącza.
A co do menu to do czego tam jest potrzebny język polski, kilka podstawowych zwrotów...
Przyznam że sam nie umie angielskiego i wolę pracować na polskich programach komputerowych, ale w sprzęcie typu kamera, aparat masz tylko kilka podstawowych zwrotów, których jeśli nawet nie kumasz to uczysz się z instrukcji co to jest i czym to się je...

_________________
PIERWSZE KROKI
Canon MV690
Epox 8RDA3+ pro
Athlon XP 2600+
1GB TwinMos
GF5500 128MB
Maxtor 80GB +Samsung 160GB
liteon 851S


sobota, 21 maja 2005, 12:19
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 21 maja 2005, 11:26
Posty: 3
Post 
Jesli o mnie chodzi to nie mam problemu z jezykiem ang. Zapytano mnie o to wiec postanowilem wrzucic to na forum. Wywody na temat "A co do menu to do czego tam jest potrzebny język polski, kilka podstawowych zwrotów..." nie byly juz potrzebne. pozdrawiam.

"Kamery nie są integrowane z komputerem tylko z nim współpracują" - nie sadzilem ze zostanie to potraktowane tak doslownie. ja to juz wiem.

Dzieki za checi
pozdrawiam


sobota, 21 maja 2005, 18:27
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 25 stycznia 2004, 20:53
Posty: 33
Lokalizacja: Świdnik
Post 
Teraz duże firmy zaczynają brać pod uwagę polski rynek i polskich klientów.
W kamerach Samsung i aktualnych Panasonic jest menu po polsku.
W nowych aparatach cyfrowych Canon tez jest menu po polsku.
Zapewne inne firmy też "zauważą" Polskę.

_________________
Panasonic NV GS17 / Canon SX10
Pozdrawiam Lech


niedziela, 22 maja 2005, 09:14
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 12 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL