Teraz jest wtorek, 20 listopada 2018, 22:13




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Jak przegrywać z kamery na kompa 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 27 maja 2005, 14:14
Posty: 2
Post Jak przegrywać z kamery na kompa
Witam - kupiłem niedawno kamerke sony DCR HC19 E oraz FireWire - ale nie bardzo wiem jak zgrać film na kompa - raz coś mi sie tam przegrało ale było ta takie wolne że nie dało sie oglądać a wcale nie mam takiego słabego kompa bo atlon 1.0 GHz. Moze coś źle robie. POMOCY


piątek, 27 maja 2005, 14:27
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 3 listopada 2002, 19:14
Posty: 588
Lokalizacja: mazowieckie
Post 
Może by tak na początek poszukać w archiwum? Temat poruszany jest średnio co dwa tygodnie. :cry: Nieco własnej inicjatywy a nie czekać tylko na gotowe.


piątek, 27 maja 2005, 14:32
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 15 marca 2005, 21:54
Posty: 162
Lokalizacja: Kraków
Post Re: Jak przegrywać z kamery na kompa
trailmaster napisał(a):
a wcale nie mam takiego słabego kompa bo atlon 1.0 GHz.


No mocny to on nie jest :oops:

Co do przegrywania to jak już mówił kolega trochę inicjatywy, już dziś o tym było pisane, o choćby tu; KLIKEN

_________________
PIERWSZE KROKI
Canon MV690
Epox 8RDA3+ pro
Athlon XP 2600+
1GB TwinMos
GF5500 128MB
Maxtor 80GB +Samsung 160GB
liteon 851S


piątek, 27 maja 2005, 14:50
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 27 maja 2005, 14:14
Posty: 2
Post 
Kurcze ale mi pomogliście - jak bym był mocny w te klocki to bym wam się nie pytał a myślałem że forum jest od tego aby sobie pomagać :)) Metoda „spychologi” że już było coś takiego napisane - w nicie jest tego napisane od groma ale w zasadzie trzeba by przeczytać wszystko aby złożyć to w jedną całość. Chciałem to trochę przyspieszyć ale cóż jak nie wiecie jak to zrobić popytam w innym miejscu


piątek, 27 maja 2005, 15:36
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 15 marca 2005, 21:54
Posty: 162
Lokalizacja: Kraków
Post 
trailmaster napisał(a):
Kurcze ale mi pomogliście - jak bym był mocny w te klocki to bym wam się nie pytał a myślałem że forum jest od tego aby sobie pomagać :))

Tak forum jest od tego...
A zgadnij od czego jest SZUKAJKA

Cytuj:
Metoda „spychologi” że już było coś takiego napisane - w nicie jest tego napisane od groma ale w zasadzie trzeba by przeczytać wszystko aby złożyć to w jedną całość. Chciałem to trochę przyspieszyć ale cóż jak nie wiecie jak to zrobić popytam w innym miejscu


Ale nikt nie mówi abyś szukał w internecie tylko na tym forum, korzystając z magicznego przycisku szukaj...
Poza tym już Ci dałem nawet link gdzie szukać odpowiedzi...
A pisząc że Twój komp nie jest mocny, miałem na myśli to że jest słaby :cry:
Spróbuj zrzucić na kompa za pomocą programu mowie marker wbudowanego w xp.

Ps. A jak już poczytasz to forum, to jeszcze zaglądnij TU

_________________
PIERWSZE KROKI
Canon MV690
Epox 8RDA3+ pro
Athlon XP 2600+
1GB TwinMos
GF5500 128MB
Maxtor 80GB +Samsung 160GB
liteon 851S


piątek, 27 maja 2005, 15:50
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 11 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL