Teraz jest poniedziałek, 10 grudnia 2018, 02:04




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 jvc gr-d30e , dziwna awaria , ratunku!!!!! 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 16 czerwca 2005, 21:19
Posty: 2
Post jvc gr-d30e , dziwna awaria , ratunku!!!!!
moja jvc gr-d30 pięknie działała,aż do pewnego momentu,tzn.przy podłączeniu jej do kompa przez DV zaczeła wariować.działa przez pierwsze pare minut,potem zwalnia(funkcje działają coraz wolniej)az zupełnie sie zatrzymuje i zawiesza.przy okazji wciąga kasetę.przy podłączeniu do kompa z kablem we wtyku działa prawidłowo.o co chodzi???(zaznaczam,że komp jej nie widzi) :cry:
i przyznaje się,że kamera była włączona przy podłączeniu kabla.codziennie zachowuje się inaczej,raz normalnie działa,potem zaczyna mulić i się zawiesza,potem znowu działa,muli->zawiesza.i jeszcze jedno pytanie,czy do kabla firewire są potrzebne sterowniki?(mam xp,ale bez service packa 2)


Ostatnio edytowano piątek, 17 czerwca 2005, 10:06 przez kptzbiq, łącznie edytowano 1 raz

czwartek, 16 czerwca 2005, 21:26
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 10 marca 2005, 15:04
Posty: 16
Lokalizacja: internet
Post 
Jeżeli podłączałeś kamere gdy była włączona i komp był włączony no to mogłeś narozrabiać :roll:


czwartek, 16 czerwca 2005, 22:52
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 27 czerwca 2003, 11:15
Posty: 841
Post 
"Jeżeli podłączałeś kamere gdy była włączona i komp był włączony no to mogłeś narozrabiać"
beeeezduura, jak mawial pewien hrabia..

kptzbcostam: usterka wyglada na problem z mechanizmem, wiec bez serwisu raczej sie nie obejdziesz


czwartek, 16 czerwca 2005, 23:11
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 30 października 2003, 10:13
Posty: 764
Post 
ja bym obstawiał hardware kopa
np. cos sie przegrzewa


piątek, 17 czerwca 2005, 00:49
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 27 czerwca 2003, 11:15
Posty: 841
Post 
komp tak mocno sie przegrzewa, ze az kamera kasete wciaga? ;)


piątek, 17 czerwca 2005, 08:19
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: czwartek, 10 lutego 2005, 03:48
Posty: 145
Lokalizacja: Grudziądz
Post 
ar2 napisał(a):
Jeżeli podłączałeś kamere gdy była włączona i komp był włączony no to mogłeś narozrabiać :roll:

Bzdura, IEEE 1394 (FireWire, i.Link) jest polaczeniem typu "hot-plug", wiec z definicji mozna podlaczac i odlaczac do bolu.

_________________
Bartosz Supcziński


poniedziałek, 20 czerwca 2005, 02:27
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL