Teraz jest wtorek, 13 listopada 2018, 05:08




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Canon MV590 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 7 lipca 2005, 09:19
Posty: 3
Post Canon MV590
Mam problem kamerka przestala nagrywac ,nic nie widac jak wlacze jest tak jakby byl wizjer zamkniety nagrywa tylko dzwiek ,odtwarzanie ok
co moglo sie stac kamerka ma 1.5 roku.Prosze o pomoc


czwartek, 7 lipca 2005, 09:26
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 30 października 2003, 10:13
Posty: 764
Post 
są mozliwości
cos nie tak z głowica do nagrywania(servis lub taśma czyszczaca)

nie zdjełś ochraniacza na obiektywie :twisted: :wink:

a moze ustwiłes sobie nagrywanie na nocne itd


czwartek, 7 lipca 2005, 14:15
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 7 lipca 2005, 09:19
Posty: 3
Post 
znajomy powiedzial mi ze to moze byc tasma laczaca procesor z wizjerem i lsd
czy jezeli jest zabrodzona glowica to nie bedzie nagrywac ?
odtwarza idealnie


czwartek, 7 lipca 2005, 14:28
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 30 października 2003, 10:13
Posty: 764
Post 
robi6 napisał(a):
znajomy powiedzial mi ze to moze byc tasma laczaca procesor z wizjerem i lsd
czy jezeli jest zabrodzona glowica to nie bedzie nagrywac ?
odtwarza idealnie

to sa inne głowice
a zobacz czy nie właczyłeś przez przypadek jakiegos "efektu"


czwartek, 7 lipca 2005, 14:46
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 7 lipca 2005, 09:19
Posty: 3
Post 
nie
wszystko juz sprawdzalem
czy moze miec na to wplyw podlaczenie do telewizora ze szwecji ,tam jest inny system odbioru,moze sie cos przestawilo,
moze jest w kamerce jakis twardy reset?


czwartek, 7 lipca 2005, 15:01
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 30 października 2003, 10:13
Posty: 764
Post 
robi6 napisał(a):
nie
wszystko juz sprawdzalem
czy moze miec na to wplyw podlaczenie do telewizora ze szwecji ,tam jest inny system odbioru,moze sie cos przestawilo,
moze jest w kamerce jakis twardy reset?

watpie aby to miało cokolwiek z podłaczeniem do TV

zobacz w instrukcji jak przwrócic ustawienia standardowe

może pomoże wyjęcie bateryjki
odczekanie paru godz./ dni

a może jednak głowica :?:


czwartek, 7 lipca 2005, 15:13
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL