Teraz jest poniedziałek, 18 czerwca 2018, 05:47




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Zrzucanie 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 27 września 2005, 06:55
Posty: 10
Post Zrzucanie
Witam.
Mój kolega ma Panasonica i ma problem ze zrzucaniem filmu do komputera. Czy z tą kamerką też są problemy, czy można bezproblemowo zrzucić film na komputer, a potem wypalić go na płytkę DVD?


wtorek, 27 września 2005, 06:57
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 3 listopada 2002, 19:14
Posty: 588
Lokalizacja: mazowieckie
Post 
Nie ma problemów. :lol: :wink:


wtorek, 27 września 2005, 07:28
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 1 września 2005, 09:27
Posty: 228
Post ....
żadnych problemów.
niech "kolega" kupi sobie kartę dv i skombinuje jkiś program który umorzliwia zrzucanie, np. Pinnacle studio 9 i tyle.

w xp sp2 nawet sterowników nie trzeba do większości kart Fire Wire.


wtorek, 27 września 2005, 07:35
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 3 listopada 2002, 19:14
Posty: 588
Lokalizacja: mazowieckie
Post 
Pełnowartościowe programy za FREE http://www.ulead.com/products/runme.htm :lol: :wink:

Ale tylko na 30 dni :cry: :lol: :roll:


wtorek, 27 września 2005, 09:01
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 27 września 2005, 06:55
Posty: 10
Post 
A w jakim formacie film jest zrzucany na komputer. Jeśli nie, to czy jest możliwość konwersji na format DVD bez straty jakości.


środa, 28 września 2005, 17:24
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 5 grudnia 2004, 20:24
Posty: 8
Lokalizacja: Poznań
Post a'propos zrzucania
Mam kamerkę mini dv Panasonic. Przechwytywałem zawsze pinaclem.
Bywały czasem problemy z połączeniem ale po wyjęciu kabla z portu i po wetknięciu z powrotem działało.
Dwa dni temu sytuacja się powtórzyła ale jakoś zaskoczyło i przechwyciłem to co chciałem. Dziś nie działa. Nie mam pojęcia co się dzieje. Pinakel wywala mi komunikat bym sprawdził czy kamera jest włączona i czy podłączona do portu dv. No jest. Podłączone wszystko a komp z kamerką się nie widzą.
Albo któryś port (kamery lub kompa) walnięty albo kabel. Ale to wydaje się małoprawdopodobne, to by było zbyt proste (choć w przypadku napraw kmery chyba niestety kosztowne).
Albo jeszcze coś innego.
Tylko co?
Jeżeli ktoś miał podobne prolemy i podzieli się doświadczeniami to będę wdzięczny niewymownie.


środa, 28 września 2005, 20:26
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 10 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL