Teraz jest sobota, 21 lipca 2018, 15:31




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 problem z otwarciem pliku w Pinnacle Studio 9.3.5 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 11 listopada 2005, 01:43
Posty: 4
Post problem z otwarciem pliku w Pinnacle Studio 9.3.5
Witam!
Jest taka sprawa, ściągnąłem sobie z DC++ Pinnacle Studio 8 i wszystko było ok dopuki nie zainstalowałem roższeżenia do wersji 9.3.5. Teraz przy próbie otwarcia pliku *.avi wyskasuje komunikat:
"Nie można otwarzyć pliku (i tu jest podana ścieżka i nazwa pliku). Pogram Studio nie onsługuje tego formatu pliku wideo MPEG-4"
przed zainstalwoaniem nakładki, na wersji 8 ten sam plik był otwierany bez problemu...


sobota, 12 listopada 2005, 02:32
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 29 marca 2004, 10:41
Posty: 53
Lokalizacja: czestochowa
Post 
bo jak sie sciaga pirata, to przynajmniej "dobrego"... a tak, to trzeba isc do sklepu, ojeju ;]

ps. zapomnialem dopisac... przynajmniej stary stwarzalbys jakies pozory (i nie pisal skad to masz), ze masz soft wporzadku, a nie w pierwszym zdaniu 2 postu chwalisz sie tym na lewo i prawo

_________________
Sony DCR-TRV 250E


sobota, 12 listopada 2005, 02:57
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 11 listopada 2005, 01:43
Posty: 4
Post 
Taa i od razu pójde do sklepu i wyłoże 270zł tylko po to że mnie coś naszło i chce sie pobawić w montowanie filmów?
Program jest dobry (chyba) a przynajmniej na wersjii 8 wszystko było OK.

P.S. Koleś, a czy Ty wszystkie programy do takich celów masz orginalne??


sobota, 12 listopada 2005, 10:45
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 2 czerwca 2005, 23:11
Posty: 338
Lokalizacja: Kraków
Post 
Pinnacle v9 i starsze mają problemy z otwieraniem plików, które nie zostały zgrane za pomocą tego programu...
W 10 nie ma tego problemu.

_________________
Obrazek
WIDEOFILMOWANIE... PIERWSZE KROKI


sobota, 12 listopada 2005, 11:53
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 21 lutego 2005, 19:57
Posty: 64
Post 
niewiem dlaczego sciagles studio 8 a nie mogles odrazu Studio 9 bo nie wiem jak mozna aktualizacje pod studio 9 zainstalowac na studio 8 a tak wogole to 10 potrzebuje mocnego sprzetu


sobota, 12 listopada 2005, 11:58
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 2 czerwca 2005, 23:11
Posty: 338
Lokalizacja: Kraków
Post 
Z v8 daj sobie spokój...
Poszukaj na tym forum wypowiedzi na temat jego stabilności :evil:

_________________
Obrazek
WIDEOFILMOWANIE... PIERWSZE KROKI


sobota, 12 listopada 2005, 12:05
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 11 listopada 2005, 01:43
Posty: 4
Post 
Panowie pomyłka ja ściągnąłem studio 9 a nie 8.
I to na gołej 9 wsyztko jest OK a po zainstalowania patcha jest lipa... teraz odistalowałem program i zainstalowałem tylko podstawową 9 i znów wszytko jest OK....


niedziela, 13 listopada 2005, 14:09
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL