|
|
|
Teraz jest wtorek, 26 stycznia 2021, 11:05
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
video
Nowy
|
 sony 2100 tnie dzwięk
witam
w trakcie nadrywania obraz jet ok a w dzwięku ( na kasecie słychać) a po wgraniu do kompa są dziury ok 1-3 kltek/s
to nie wina kasety sprawdzałem różne( podobno tor zapisu ), ale kamera nie ma nawet roku.
czy ktoś miał podobny problem?
pozdr.
|
wtorek, 17 stycznia 2006, 14:24 |
|
 |
zakręcony
Aktywny bywalec
|
W
Ostatnio edytowano niedziela, 7 września 2008, 23:06 przez zakręcony, łącznie edytowano 1 raz
|
wtorek, 17 stycznia 2006, 14:46 |
|
 |
Pol
Nowy
|
Mam podobny błąd w 2100
pojawia się tylko na kończch kaset niema reguły jaka
napisz lub zadzwoń jak to rozwiązałeś 603239539
|
wtorek, 17 stycznia 2006, 16:57 |
|
 |
video
Nowy
|
witam
oddałem ją do naprawy podobno sprzegło, podkładki itp
zobaczymy...
|
czwartek, 26 stycznia 2006, 14:42 |
|
 |
dvfilm
Stały bywalec
Dołączył: środa, 16 lutego 2005, 21:45 Posty: 117 Lokalizacja: Polska
|
video napisał(a): witam oddałem ją do naprawy podobno sprzegło, podkładki itp zobaczymy...
a ile nagrałeś mniej więcej godzin, jak nie ma roku to chyba nie dużo
trochę dziwne że kamera już po niecałym roku się sypie, oj, nie chce myśleć co będzie za dwa-trzy lata z vx2100
|
piątek, 27 stycznia 2006, 07:16 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|