Teraz jest wtorek, 17 lipca 2018, 15:59




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 
 Problemy z głosem w sony hdr fx-1 POMOCY!!! 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 7 marca 2006, 11:35
Posty: 39
Post Problemy z głosem w sony hdr fx-1 POMOCY!!!
Witam serdecznie wszystkich mam do was pytanie czy ktoś z forowiczów dokupywał mikrofon do tego modelu kamery jeśli tak to jaki jestem rozczarowany jakością dzwięku z oryginalnego mikrofonu jest jak dla mnie do bani no chyba żę popełniłem jakiś błąd w konfiguracji głos jest strasznie płytki prawie zero wysokich tonów co jest pomocy :?: [/b]


wtorek, 7 marca 2006, 11:48
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 13 października 2005, 22:42
Posty: 52
Post 
kurcze ciekawe czy jest na tym forum wyszukiwarka :roll: :roll:
bo do takiej kamery inaczej nie znajdzie sie odpowiedniego mikrofonu :lol: :lol: :lol:

_________________
MediaStudio Pro


wtorek, 7 marca 2006, 12:06
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 7 marca 2006, 11:35
Posty: 39
Post 
wiem :D chodziło mi bardziej o polecenie czegoś konkretnego


wtorek, 7 marca 2006, 13:00
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 10 marca 2005, 19:02
Posty: 176
Lokalizacja: Bydgoszcz
Post 
Jak porownujesz mikrofonem z sony 2000, to faktycznie jest wrazenie mniejszej ilosci wysokich tonow. Ale z drugiej strony, nie porownuj, to sie przyzwyczaisz...:-)

_________________
Portal regionalny ZAPRASZAM http://www.itv24.com.pl

Nawiążemy współprace z kamerzystami z regionu, kontakt itv24@itv24.com.pl


wtorek, 7 marca 2006, 20:32
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 22 maja 2005, 16:27
Posty: 109
Lokalizacja: Wrocław
Post FX1....
Witam a moze by tak poczytać instrukcje i wyłaczyć filtr przeciwwietrzny?
Pozdro.


środa, 8 marca 2006, 16:37
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 7 marca 2006, 11:35
Posty: 39
Post 
filtr wyłączyłem na samym początku :D mógłby mi ktoś przesłać całą poprawną konfiguracje dzwięku w tej kamedzę z góry dziękuje


czwartek, 9 marca 2006, 10:38
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: niedziela, 25 stycznia 2004, 19:33
Posty: 135
Post 
Witam. Proponuje zrobic resa kamerze może cos poprzestawialeś jak sie nie myle jest powrót do ustawień fabrycznych i pamietaj o osłonie przeciwwitrowej tak jak kolega napisał wyżej, a także o włączeniu odpowiedniej stabilizacji obrazu są tam 3 opcje. No i niestety Monocar 600st na sale(szkoda że Fx 1 nie ma uchwytu na kamere takiego jak Z 1 ) pozdrawiam.


czwartek, 9 marca 2006, 16:44
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 7 marca 2006, 11:35
Posty: 39
Post 
Dziękuja zaraz tak zrobire a i jeszcze jedno ta stabilizacja obrazu obnosi si ę też do dzwięku?


piątek, 10 marca 2006, 11:17
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: niedziela, 25 stycznia 2004, 19:33
Posty: 135
Post 
witam. Chodziło mi o to że po resie kamery przestawi ci sie stabilizacja i zebyś po 2 dniach nie pisał dlaczego obraz jest taki nie stabilny. Pozdrawiam :D


sobota, 11 marca 2006, 02:38
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 7 marca 2006, 11:35
Posty: 39
Post 
:D dzięki też na to wpadłem jak zamknołem forum jeszcze raz serdecznie dziękuje a jeśli można soytać to nagrtyasz dzwięk w 12 czy 16bitach


sobota, 11 marca 2006, 09:16
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 10 marca 2005, 19:02
Posty: 176
Lokalizacja: Bydgoszcz
Post 
Jak chcesz dodawac sciezki audio w kamerze, to 12. Lepsza jakosc jest przy 16.

_________________
Portal regionalny ZAPRASZAM http://www.itv24.com.pl

Nawiążemy współprace z kamerzystami z regionu, kontakt itv24@itv24.com.pl


sobota, 11 marca 2006, 12:44
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 11 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL