Teraz jest piątek, 19 października 2018, 18:26




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Adres Globalmediapro w LONDYNIE 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 28 marca 2006, 20:29
Posty: 2
Post Adres Globalmediapro w LONDYNIE
czy ma aktos adres siedziby tej firmy ktra ma oddzial w lodnynie?? jesli tak to bardzo bym prosil bo mam mozliwosc sprowadznie kamery z tamtad.


środa, 29 marca 2006, 11:00
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 23 grudnia 2003, 12:01
Posty: 253
Lokalizacja: Głogów
Post 
chyba nie maja , zostaje tylko austarlia lae i z tamtad oplaca sie ciagnac!

_________________
=---TranceKostek---=


środa, 29 marca 2006, 14:55
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL