Teraz jest poniedziałek, 16 lipca 2018, 20:19




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Równoległy zapis filmu i zdjęć w GS400 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 24 maja 2006, 07:42
Posty: 84
Lokalizacja: podkarpackie
Post Równoległy zapis filmu i zdjęć w GS400
Witam wszystkich na forum, chciałem się pochwalić że właśnie kupiłem GS400. Na razie o jej obsłudze dużo nie wiem ale cały czas się uczę i ćwiczę. Otóż utknąłem w jednym miejscu, którego nie rozumiem. Może źle rozumiem zformułowanie "Równoległy zapis fimu i zdjęć" Chcę filmować na kasetę i zrobić w międzyczasie zdjęcie w najlepszej jakości aby zapisało go na kartę pamięci. Zrobiło mi zdjęcie ale w rozdzielczości 640x480. Niech mi ktoś wyjaśni jak to poustawiać i wogóle czy jest taka możliwość aby te zdjęcia w najlepszej jakości pstryknąć podczas filmowania. Czekam na odpowiedzi.


środa, 21 czerwca 2006, 18:07
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 8 stycznia 2004, 23:02
Posty: 611
Lokalizacja: Warszawa
Post 
Powiedz gdzie kupiłeś tego GS400? Daj jakiś namiar. A co do zdjęć to podczas filmowania możesz robić tylko te w małej roździelczości 640x480.

Pozdrawiam

_________________
Panasonic AG-DVC30, Panasonic HMC151e x2 kiedyś........obecnie Panasonic HC-X1i Panasonic GH5


środa, 21 czerwca 2006, 23:56
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 21 października 2005, 10:49
Posty: 302
Lokalizacja: Myślenice
Post 
Oj chyba nie do końca tak jest. W czasie filmowania jak się nie mylę robi zdjęcia 1280x960 a nie 640x480


czwartek, 22 czerwca 2006, 00:15
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 24 maja 2006, 07:42
Posty: 84
Lokalizacja: podkarpackie
Post 
GS400 Kupiłem prywatnie 3 miesiące - 3900 zł dałem. Maximusie jeśli wiesz jak w tej kamerzo ustawieć rozdzielczość tych zdjęć to napisz mi jak. Pozdrawiam


czwartek, 22 czerwca 2006, 07:14
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 21 października 2005, 10:49
Posty: 302
Lokalizacja: Myślenice
Post 
OK. Będę w domu wieczorkiem to sprawdzę. Wyślij mi w razie czego PW - żebym nie zapomniał !!

[ Dodano: Czw Cze 22, 2006 9:18 pm ]
Czyli w pozycji kamera wchodzisz w menu /card/picture size i masz dwie rozdziałki do wyboru 1280x960 i 640x480.

To wszystko :D


czwartek, 22 czerwca 2006, 08:09
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 9 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL