Teraz jest środa, 14 listopada 2018, 17:44




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 nv-280 jako webcam. 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 27 czerwca 2006, 13:54
Posty: 4
Post nv-280 jako webcam.
Witam

Mam taki problem ze jak chce uzywac kamerki jako kamerki internetowej w programie Yahoo messenger to wszystko niby jest OK a nie daje obrazu . ?

Ma ktos pomysł czemu tak sie dzieje ?
Lub ma ktos instrukcje :D jak odpalić wideo rozmowe w GG 7.0 .
POzdrawiam


poniedziałek, 24 lipca 2006, 20:55
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 26 marca 2003, 09:51
Posty: 483
Lokalizacja: Kozienice
Post 
Ustaw kamerę w pozycję nagrywanie, w menu obraz na webcam.

Pozdrawiam

_________________
Stanisław


poniedziałek, 24 lipca 2006, 21:18
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 10 lutego 2006, 19:36
Posty: 660
Lokalizacja: WR
Post 
switkowski1 napisał(a):
Ustaw kamerę w pozycję nagrywanie, w menu obraz na webcam.

Pozdrawiam


tzn. chodzi ci chyba aby ustawic z pozycji nagrywania, na webcam (pokretelkiem) :wink:


poniedziałek, 24 lipca 2006, 23:34
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 27 czerwca 2006, 13:54
Posty: 4
Post 
Udałosie:D
Fakt faktem byl juz taki temat :( Sorry


Moje kolejne pytanko jest takie .Jakim programem nagrac to co pokazuje webcam :D

Pozdrawiam


wtorek, 25 lipca 2006, 00:56
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: czwartek, 19 stycznia 2006, 22:31
Posty: 170
Post 
panasoniki mają problemy jako webcam, ale jest wyjście można użyc połączenia firewire i programu DV to Webcam (Webcamdv). I masz obraz w każdym programie do videokonferencji, działa bez zarzutu - obraz super.
Ponadto w przeciwieństwie do webcama na usb, działają wszystkie funkcje do strojenia obrazu i zoom.
--
to co pokazuje webcam (nasz i rozmócy) można nagrac programem hypercam, ale nie wiem jak w nim jest z kodekami. Zaznacza się okienko na ekranie z którego ma zrzucać i tyle, tylko nie można przysłonić ani przesunąć okienka z obrazem, bo hypercam nagrywa poprostu zaznaczony fragment obrazu na ekranie.


wtorek, 25 lipca 2006, 07:42
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 27 czerwca 2006, 13:54
Posty: 4
Post 
Dzieki za odpowiedz :D

To mam następny dziwny wymysł czy taką starą kamerke coo do kompa podłącza sie ją za pomocą czincza tez mozna uzywac jako webcam ?

Pozdrawiam


środa, 26 lipca 2006, 00:40
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL