Teraz jest niedziela, 21 października 2018, 18:49




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 
 Panasonic NV-DS29, NV-DS60 czy Samsung VPD11i?? 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Panasonic NV-DS29, NV-DS60 czy Samsung VPD11i??
Witam wszystkich
Możecie mi pomoc w wyborze miedzy tymi 3 modelami? Od sprzedawcow dowiaduje sie mniej wiecej tyle ile z dolaczonych kartek informacyjnych i zamiast wiedziec wiecej coraz bardziej sie zakrecam ;)
Jakie sa Wasze opinie odnosnie uzytkowania tych kamer?
Z gory dzieki za pomoc. Pozdrawiam, Zenon


piątek, 28 marca 2003, 10:49
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
:D po prostu jestem zadowolony z tej kamery z samsunga VP-D11i
służy mi do wypadów profesjonalnych wideo jest bardzo dobra polecam


niedziela, 18 maja 2003, 13:49
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Profesjonalnych :o :D


niedziela, 18 maja 2003, 15:02
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Witam. Na razie tylko czytam opisy i opinie użytkowników o różnych kamerach. Przychylam sie do Panasonika NV-DS60, chociaż ostudziło mnie pare wypowiedzi o słabym stabilizatorze obrazu i słabej pracy w złych warunkach oswietleniowych. O kamerach Sony, Canon, JVC jest sporo opini na tym forum, natomiast o Samsungach cisza. Czyżby nikt ich nie kupował. Prosimy o opinie o Samsungach.


niedziela, 18 maja 2003, 16:17
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: Panasonic NV-DS29, NV-DS60 czy Samsung VPD11i??
Zenon napisał(a):
Witam wszystkich
Możecie mi pomoc w wyborze miedzy tymi 3 modelami? Od sprzedawcow dowiaduje sie mniej wiecej tyle ile z dolaczonych kartek informacyjnych i zamiast wiedziec wiecej coraz bardziej sie zakrecam ;)
Jakie sa Wasze opinie odnosnie uzytkowania tych kamer?
Z gory dzieki za pomoc. Pozdrawiam, Zenon

----------------------------------------------------------------
Jesteś chyba bardzo leniwy, przeczytaj posty poniżej o Samsungu wogóle nie myśł. Najgorszy Panasonik jest lepszy od najlepszego Samsunga. ale jeśli Panasonic to od ..........DS 29 lepszy jest DS 1


niedziela, 18 maja 2003, 23:08
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 4 września 2007, 18:25
Posty: 4
Lokalizacja: ciechocinek
Post 
WITAM
MAM KAMERE NV- DS 60 PROSZE ZEBY KTOŚ MI NAPISAŁ GDZIE MOGĘ ZNALEŚC OPROGRAMOWANIE ZEBY WGRAC Z KAMERY NA KOMPUTER !!
MARIUSZ :roll:


wtorek, 4 września 2007, 18:41
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: poniedziałek, 13 października 2003, 08:17
Posty: 144
Lokalizacja: Skarżysko Kamienna
Post 
windows movie maker
pozdr
Michał


środa, 5 września 2007, 09:14
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 4 września 2007, 18:25
Posty: 4
Lokalizacja: ciechocinek
Post 
ok dzieki


czwartek, 6 września 2007, 14:15
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 11 czerwca 2006, 19:12
Posty: 69
Post 
mam nv ds 29 eg wszsytko jest co potrzeba prócz potrójnego przetwornika i jasniejszego obiektywu bo 29eg ma f3.6 a 60 ma f1.8 z tego co tu pisza ja na kamerke nie narzekam reczny balans bieli ma ,reczna korekcje ostrosci ma, lampka smieszna jest ale to tam nie robi ja mam zew lampe hmm stereo mikrofon umieszczony na górze a nie jak wiekszosci kamer na dole. ncne widzenie jest czarno białe.
Mam ta kamere ponad 5 lat raz sie tylko zepsuła płyta głowna padła trzeba było wymienic a tak wszsytko gra, uzywam ja pół amatorsko bo nawet studniówke dla klasy nagrałem, jedna impreze z dyski, ludzie zadowoleni z filmów.
Teraz to tylko zbieram na vx2100 albo panasonica hd


niedziela, 9 września 2007, 15:35
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 4 września 2007, 18:25
Posty: 4
Lokalizacja: ciechocinek
Post 
dzieki michas za odpowiedz !!!
mam mały problem , bo nie wiem jak ustawić przed nagrywaniem wysoka jakośc duze czy małe , czy inne .
chciałbym odtważac besposrednio w dvd lecz nie mam divix.
czy można tak ustawić ,żeby odrazu odtwazać .
może ktoś mi opisze jak to ustawiać !!!
pozdrawiam


wtorek, 18 września 2007, 10:05
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: poniedziałek, 13 października 2003, 08:17
Posty: 144
Lokalizacja: Skarżysko Kamienna
Post 
kamaciech napisał(a):
dzieki michas za odpowiedz !!!
mam mały problem , bo nie wiem jak ustawić przed nagrywaniem wysoka jakośc duze czy małe , czy inne .
chciałbym odtważac besposrednio w dvd lecz nie mam divix.
czy można tak ustawić ,żeby odrazu odtwazać .
może ktoś mi opisze jak to ustawiać !!!
pozdrawiam


witam
chętnie bym Ci pomógł ale nie rozumię co piszesz

pozdrawiam
Michał


wtorek, 18 września 2007, 16:24
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 10 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL