Teraz jest środa, 14 listopada 2018, 22:38




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Jak wyłączyć sygnał dzwiękowy podczas włącznia rec w dsr 170 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: wtorek, 23 maja 2006, 23:30
Posty: 62
Lokalizacja: warszawa
Post Jak wyłączyć sygnał dzwiękowy podczas włącznia rec w dsr 170
witam

Jak włączam i wyłączam rec w kamerze dsr pd 170 to jest sygnał dzwiękowy i za każdym razem nagrywa się na taśmę i kiede po zwaleniu na kompa odtwarzam film i oglądam słychać ten sygnał.Można to jakoś wyłączyć??
Mam jeszcze jedno pytanie
Jak robie szybki zoom przyciskiem pod rączką od kamery to nagrywa się
dzwięk pracy zoom.Czy jedynym wyjściem jest używanie zoom z pierścienia obiektywu lub zoom z rączki kamery który pracuje dużo woniej??


niedziela, 27 sierpnia 2006, 22:39
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: sobota, 25 maja 2002, 01:03
Posty: 510
Lokalizacja: Hajnówka
Post 
MENU - OTHERS - BEEP - OFF


niedziela, 27 sierpnia 2006, 23:10
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: wtorek, 23 maja 2006, 23:30
Posty: 62
Lokalizacja: warszawa
Post 
dzięki :D

a co myślisz o nagrywaniu się odgłosu pracy zoom?w drugiej częśći mojego pytania?


niedziela, 27 sierpnia 2006, 23:58
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: sobota, 25 maja 2002, 01:03
Posty: 510
Lokalizacja: Hajnówka
Post 
Nie zaobserwowałem u siebie takiego zjawiska.
Może dlatego, że nie używam oryginalnego mikrofonu.


poniedziałek, 28 sierpnia 2006, 00:07
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: wtorek, 23 maja 2006, 23:30
Posty: 62
Lokalizacja: warszawa
Post 
ja mam oryginalny i może dlatego wyłapuje ten dzwięk pracy zoom.Dzieje się tak jak bardzo szybko robie zoom z przycisku pod rączka.

[ Dodano: Pon Sie 28, 2006 9:42 am ]
może ktoś z forumowiczów ma oryginalny mikrofon i powiedziałby jak u niego nagrywa przy szybkim zoom.Bo jeśli jest to tylko u mnie to muszę iść do serwisu

[ Dodano: Pon Sie 28, 2006 12:52 pm ]
Ten mikrofon co mam to był dołączony do kamery z wejściem xlr.Czy muszę kupić inny mikrofon?i go podłączyć i używać?

[ Dodano: Pią Wrz 15, 2006 8:55 am ]
to są przestery .I niestety jestem w trakcie kupowania mikrofonu,Tak to jest z gadzetami dołączanymi fabrycznie :(


poniedziałek, 28 sierpnia 2006, 00:36
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL