Teraz jest niedziela, 19 sierpnia 2018, 02:37




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Jak Skopiować Kasetke Mini dv na drugą kasetke Mini dv ?? 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 19 września 2005, 23:39
Posty: 4
Post Jak Skopiować Kasetke Mini dv na drugą kasetke Mini dv ??
Witam tak jak w temacie potrzebuje powybierać spośród kilkanastu kasetek mini dv najlepsze ujęcia i skopiować tez na mini dv ?? nie mam pojęcia jak to zrobić , czy potrzeba 2 kamery ?? czy mozna to zrobić przez komputer a jak tak to jak to można zrobić ?? Pomocy !! bardzo mi to jest potrzebne , z góry dzięki za pomoc

Pozdrooo

_________________
Live In The Underground Films


wtorek, 29 sierpnia 2006, 09:40
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 8 sierpnia 2005, 01:21
Posty: 796
Lokalizacja: Warszawa
Post 
Q-de - czytaj czytaj i jeszcze raz czytaj archiwa.

Opcję [glow=red]SZUKAJ[/glow] masz na górze ramki. Nie ma sensu zasmiecać forum kolejnymi (kompletnie bezwartosciowymi postami). Jest potem problem - szukasz czegoś i wyłapujesz takie niepotrzebne tematy jw.

_________________
| Sony HVR Z1 | Intel Xeon X3380 na Asus Extreme RAMPAGE (i48X), RAM 4GB Corsair 1333Mhz, FSB 1333Mhz | Windows 7 Ultimate 64bit | Vegas Pro 9 64bit |


wtorek, 29 sierpnia 2006, 09:44
Zobacz profil
Nowy
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 19 września 2005, 23:39
Posty: 4
Post 
wiem wiem że zaśmiecam forum , ale szukałem tematu z tym związanego i niemoge znalezć nic na ten temat może ktoś mi chociaż podać linka ?? jest dla mnie to naprawde ważne jak sie dowiem to zaraz skasuje ten temat

Pozdrr

_________________
Live In The Underground Films


wtorek, 29 sierpnia 2006, 10:37
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 30 października 2003, 10:13
Posty: 764
Post 
sprawa prosta
o ile masz odpowiednia kamere czyli z wej/wyj dv
zgrywasz co chcesz do kopa w dv.avi potem bawisz się w montaz
jak masz wszystko co chcesz zgrywasz na tasme w kamerce i po zawodach


wtorek, 29 sierpnia 2006, 12:00
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 10 sierpnia 2006, 18:38
Posty: 57
Post 
Albo łączysz dwie kamerki i spokojnie kopiujesz wybrane fragmenty nagrań. Oczywiście kamera na którą nagrywasz musi obsługiwać obusronny przepływ strumienia audio/video.

_________________
Sony HDR-FX1 -> Studio TVZ
Sony VX2100 -> Studo Foto-Fox
Panasonic NV-GS75EP -> dom


wtorek, 29 sierpnia 2006, 23:12
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL