Teraz jest sobota, 15 grudnia 2018, 15:53




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Przepraszam czy FX 1 ma ??? 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: poniedziałek, 26 grudnia 2005, 20:42
Posty: 135
Lokalizacja: warszawa
Post Przepraszam czy FX 1 ma ???
Czy Sony Fx 1 ma wejście mikrofonowe "plug in power" tzn czy ma zasilanie bias czy nie ma ? Czy może ma włączane i wyłączane z poziomu menu ?
Bardzo dziekuję za odpowiedzi.


wtorek, 21 listopada 2006, 00:39
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: czwartek, 15 września 2005, 16:20
Posty: 89
Post 
ma 8)


wtorek, 21 listopada 2006, 01:52
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: poniedziałek, 26 grudnia 2005, 20:42
Posty: 135
Lokalizacja: warszawa
Post 
Dziękuję. Rozumiem ze ma napiecie. Ale czy jest rzadko spotykana możliwość wyłączenia go jak w phantom ?


wtorek, 21 listopada 2006, 10:20
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL