Teraz jest czwartek, 15 listopada 2018, 12:39




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Proszę o info kamera sonyDCR-HC37 nie łączy sie przez ilink 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 7 maja 2007, 21:25
Posty: 3
Post Proszę o info kamera sonyDCR-HC37 nie łączy sie przez ilink
Potrzebuje informacji co zrobic poniewaz mam taka kamere ale nie moge w zaden sposob podłączyc jej do kompa bo komp jej nien widzi a karta firewire dziala jest sprawna według systemu.Winxp.
Oprogramowanie Sony Picture motion Browser 2,0,01 dolaczone do kamery.
Czy to moze byc jakas wada fabryczna ???

Czy popodlaczeniu kamerki do kompa przez ilink powinna sie zglaszac w podobny sposob jak przez USB.


poniedziałek, 7 maja 2007, 21:33
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4546
Lokalizacja: Tczew
Post 
Często pomaga wymiana kabelka firewire. Jakość wykonania końcówek 4 pin... :evil: .
PS Nie znam Twojego programu, użyj innego - nawet tego: LINK .

_________________
最诚挚的问候


poniedziałek, 7 maja 2007, 23:34
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 7 maja 2007, 21:25
Posty: 3
Post 
Ok sprobuje inny kabelek bo ten faktycznie jest jakis mega Chinski

Mam jeszcze pytanie czy sprzet po podłaczeniu do kompa przez ilink zgłasza sie jakos podobnie jak przez USB

[ Dodano: Sro Maj 09, 2007 12:13 am ]
Trzy rózne kabelki wszystkie porty w komputerze sprawdzilem program Ulead Video Studio 8 i Studio 10 i nic jak nie łaczy tak dalej nic.
Co robic dalej

[ Dodano: Sro Maj 09, 2007 12:16 am ]
CO JESZCZE MOGE ZROBIC ALBO SPRAWDZIC


wtorek, 8 maja 2007, 10:54
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1443
Post 
wolał bym tego nie pisać :cry:

włączyłeś komputer - włączyłeś kamerę i podłączyłeś kabel i szlak trafił wejście dv w kamerze ( gwarancja tego nie obejmuje ) przyjmij moje wyrazy współczucia koszt około 700 zł .


wtorek, 8 maja 2007, 23:56
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 7 maja 2007, 21:25
Posty: 3
Post 
jurekwejh napisał(a):
wolał bym tego nie pisać :cry:

włączyłeś komputer - włączyłeś kamerę i podłączyłeś kabel i szlak trafił wejście dv w kamerze ( gwarancja tego nie obejmuje ) przyjmij moje wyrazy współczucia koszt około 700 zł .


:D Spoko dzieki

Kamerka wyladowala w serwisie naprawili bez problemu a kolejnosc podłączenia kamery i komp. nie ma nic do tego i urzadzenia mogą byc włączone przy podłaczaniu.Dzieki za podpowiedz.


środa, 16 maja 2007, 14:22
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 10 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL