Teraz jest sobota, 20 października 2018, 12:54




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
 POMOCY....GŁOS....co to może być? ;-..( 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 12 września 2007, 21:16
Posty: 3
Post POMOCY....GŁOS....co to może być? ;-..(
Witam serdecznie wszystkich, jestem nowy, przeczepałem sporo tematów ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie, pozatym niewiedziałęm co wpisać w wyszukiware;-) :) otóż...zakupiłem kamerke z allegro, Euro Cyber DDV-777x, wszystko pięknie ładnie, ale głos po nagraniu filmu jest delikatny, reszta to szum. Niewiem co to może być. koleś nic nie wspomniał o tym. Wiecie może co to może być? mikrofon zje...any czy co..? jak tak to ile naprawa może mniej więcej kosztować...? pozdrawiam serdecznie, z góry dziekuje za odpowiedź.... Elvis89...


środa, 12 września 2007, 21:26
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 11 stycznia 2004, 13:01
Posty: 247
Lokalizacja: Kraków
Post 
A czego się spodziewasz po takiej zabawce ? Przyszślij nagrany fragment to łątwiej zdiagnozujemy czy jest cos nie tak czy te modele tak poprostu mają.

_________________
DVB-T http://www.telewizja-cyfrowa.com.pl


czwartek, 13 września 2007, 11:46
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 8 sierpnia 2005, 01:21
Posty: 796
Lokalizacja: Warszawa
Post 
moze zamiast kamerki kupiłeś jakiś full wypas aparat komórkowy :?: 8)

:lol:

_________________
| Sony HVR Z1 | Intel Xeon X3380 na Asus Extreme RAMPAGE (i48X), RAM 4GB Corsair 1333Mhz, FSB 1333Mhz | Windows 7 Ultimate 64bit | Vegas Pro 9 64bit |


czwartek, 13 września 2007, 14:21
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post 
Elvis89 napisał(a):
Euro Cyber DDV-777x

Wyglada mi to na "kamerę" dodawaną jako gratis w markecie do zakupów powyzej..... :D
Sorry za zarcik, ale to pewnie jakas reklamówka do zabawy więc cudów sie nie spodziewaj.

Pozdrawiam

_________________
Intel Core2 QUAD Q9550, Gigabyte GA-EP45T-DS3R, Ram 8GB Corsair DDR3 1333MHz, Nvidia GForce 9800 GT, Windows 7 Pro 64bit, APP CS6.
_______________________
http://www.mmstudio.net.pl
http://www.facebook.com/produkcjafilmowa


czwartek, 13 września 2007, 20:02
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4527
Lokalizacja: Tczew
Post Re: POMOCY....GŁOS....co to może być? ;-..(
Elvis89 napisał(a):
jak tak to ile naprawa może mniej więcej kosztować...? pozdrawiam serdecznie, z góry dziekuje za odpowiedź.... Elvis89...

LINK na pewno więcej niż takie całe urządzenie :cry: .
Parę razy prosiliśmy na forum żeby nie kupować "kamer" tego rodzaju.
Nawet jak głos będzie dobry to z obrazem już nic nie zrobisz. Jeżeli nie masz znajomego pasjonata elektroniki... Pozostaje Ci jeszcze reklamować towar jako niezgodny z umową.

_________________
最诚挚的问候


czwartek, 13 września 2007, 20:45
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 12 września 2007, 21:16
Posty: 3
Post 
dziękuje Wam za odpowiedzi;-) :) równi z Was goście 8) kupiłem ją z tatą na spółkę żeby filmiki nagrywać ale myślałem że głos bedzie normalny...mam ceglatego wielkiego analoga ale on wyłapuje nawet cichego bąka kołdernika :D :D :D ehh...

OTO PRÓBKA http://pl.youtube.com/watch?v=FE2JxR5Cc5c gadałem pierdoły do kamery rzebyście słyszeli i mi powiedzieli czy to tak ma być czy zryta;-) :P tak więc czekam na opinie i dziękuje :)


PS: gościu mi powiedział że to tak ma niby być, i że są programy do wzmacniania dzwięku, jak tak to jakie miał na myśli? wiecie może..?


czwartek, 13 września 2007, 22:44
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4527
Lokalizacja: Tczew
Post 
Elvis89 napisał(a):
PS: gościu mi powiedział że to tak ma niby być, i że są programy do wzmacniania dzwięku, jak tak to jakie miał na myśli? wiecie może..?

Pobaw się Audacity LINK, LINK ,LINK .

_________________
最诚挚的问候


sobota, 15 września 2007, 08:28
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 12 września 2007, 21:16
Posty: 3
Post 
ale jak? to jest do obróbki audio a nie do filmów, nawet zaimportować mi niechce...


sobota, 15 września 2007, 15:48
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 kwietnia 2007, 23:33
Posty: 1690
Lokalizacja: Tarnów
Post 
musisz "wyciągnąć" dźwięk z filmu - zaimportuj do jakiegoś proramu do obróbki filmu i wyrenderuj tylko dźwięk do pliku WAV (nieskompresowany).

_________________
Retail OSX 10.6.5
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz
GA-EP35-DS3
4GB RAM 800Mhz
GF8600GT 256 MB VRAM


sobota, 15 września 2007, 17:14
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL