Teraz jest wtorek, 17 lipca 2018, 01:43




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 brak obrazu na wyświetlaczu 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 13 października 2004, 22:11
Posty: 109
Lokalizacja: Małogoszcz
Post brak obrazu na wyświetlaczu
Witam po dłuższej przerwie. Jaką mam kamere to widać w sygnaturce. Ostatni raz używałem jej w trakcie sylwestra. Do dziś leżała w pokrowcu w szafce. Właśnie chciałem zaczernić taśmę bo akurat będzie potrzebna a tu patrze, nie ma obrazu na LCD i wizjerze. Jakieś pomysły co z nią nie tak?

_________________
Nagrywam: Canon MV 750i
Montuje: UVS 9.0


czwartek, 26 czerwca 2008, 18:30
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 13 października 2004, 22:11
Posty: 109
Lokalizacja: Małogoszcz
Post Re: brak obrazu na wyświetlaczu
Właśnie wyjmuje kasete po zaszernieniu taśmy i co?
Na LCD i wyświetlaczu widać dużo cienkich kolorowych pasków, w tym jedna pozioma linia. Wszystko to reaguje na zmiane kadru.
Co się dzieje ?!

_________________
Nagrywam: Canon MV 750i
Montuje: UVS 9.0


czwartek, 26 czerwca 2008, 20:34
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 9 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL