Teraz jest czwartek, 19 lipca 2018, 23:33




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Jakim kablem firewire to podpiąć do kompa ? 1394a 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Jakim kablem firewire to podpiąć do kompa ? 1394a
Czy taki kabel bedzie odpowiedni ?
Obrazek
http://www.allegro.pl/item415974284_k4_ ... e_f_v.html
Na każdej aukcji jest opis Firewire 1394,a ja mam 1394a...
teraz już niewiem co kupić ...

Kamera JVC GRD 240E
Obrazek

Notebook Toshiba z portem Port i.Link (IEEE 1394a)
Obrazek


sobota, 23 sierpnia 2008, 10:59
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 22 września 2007, 20:24
Posty: 48
Lokalizacja: Małopolska
Post Re: Jakim kablem firewire to podpiąć do kompa ? 1394a
Cześć,

Kup w dowolnym sklepie komputerowym kabel Firewire 1394, 4-4 i powinno działać bez problemów. Kup jakiś lepszy gatunkowo niż ten z aukcji :)


Pozdrawiam,
Filmaker


sobota, 23 sierpnia 2008, 13:34
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: Jakim kablem firewire to podpiąć do kompa ? 1394a
a no właśnie czym różnią się te lepsze jakościowo od tych mniej lepszych ?

miałem kiedys w poprzednim kompie kabel 4-6 pin za pare groszy i wszystko było ok ...


sobota, 23 sierpnia 2008, 15:16
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24
Posty: 3412
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Post Re: Jakim kablem firewire to podpiąć do kompa ? 1394a
Bardzo stary temat (na forum wszystko można znaleźć), ale poczytaj trochę się dowiesz czym potrafi różnić się markowy kabel od zwykłego:
viewtopic.php?f=22&t=10610&p=45451
Pozdrawiam gorąco

_________________
Film jest jak seks: gdy nie ma uczucia, nawet technika nie pomoże
Pytania na pw. - tylko osobiste nie związane z forum!


sobota, 23 sierpnia 2008, 18:43
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: Jakim kablem firewire to podpiąć do kompa ? 1394a
no i kupiłem taki zwykly najtańszy
13zł w Vobisie to i tak tanio na ich mozliwości
podwujnie ekranowany
na allegro 12zł+priorytet czyli ok

jakośc normalna jak standart DV
nie widze jakiś zakłóceń


wtorek, 26 sierpnia 2008, 16:41
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 9 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL