Teraz jest piątek, 22 czerwca 2018, 16:46




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 jak zgrac film z komputera na kamere? 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post jak zgrac film z komputera na kamere?
mam podlaczona kamere do kompa przez karte firewire. zgralem sobie nakrecony film, obrobilem i teraz ponownie chcialbym nagrac na kasete. jak to zrobic?

ps. sprawdzalem w instrukcji - kamera ma wejscie/wyjscie dv :)


wtorek, 24 czerwca 2003, 18:54
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: sobota, 29 marca 2003, 22:52
Posty: 757
Post 
Jaki program edycyjne, jeśli Adobe to Export to tape i obraz powinien pojawić się na LCD kamery lub na TV podłączonym do kamery. kamera na odtwarzanie i jeśli ma wejście przez 1394 to powinna mieć też przycisk REC / tam gdzie inne sterujące odtwarzaniem/

_________________
xxx


wtorek, 24 czerwca 2003, 21:00
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 7 stycznia 2003, 14:20
Posty: 285
Lokalizacja: Łódź
Post 
Witam.
Najpierw upewnji się czy Twoja kamera posiada DV-in.Do zgrania spowrotem na taśmę można użyć dowolnego wideoedytora,nawet najprostrzego lub tego na którym montowałeś film.


wtorek, 24 czerwca 2003, 21:06
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
no wiec mam dv in. a przy probie export to tape wlasnie obraz mi nie chce "leciec" - tzn. wyswietla sie w trybie full-screen, ale jak mam dac play? :)


wtorek, 24 czerwca 2003, 22:21
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
poprawka - juz jest ok, tzn film jest odtwarzany, ale nie widac go na lcd, a tym samym nie moge go zgrac na kasete :(


wtorek, 24 czerwca 2003, 23:02
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: sobota, 29 marca 2003, 22:52
Posty: 757
Post 
Jeszcze raz z jakiego programu

_________________
xxx


wtorek, 24 czerwca 2003, 23:17
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 7 stycznia 2003, 14:20
Posty: 285
Lokalizacja: Łódź
Post 
Prawdopodobnie coś jest nieskonfigurowane w programie który używasz.


środa, 25 czerwca 2003, 05:32
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
uzywam adobe premiere 6.0. wiec jak skonfigurowac? :)


środa, 25 czerwca 2003, 16:32
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL