Aparat Nikon D40 proszę o pomoc
Witam
Poztanowiłem opisać swój probelm tutaj, ponieważ nigdzie indziej nikt nie był w stanie mi pomóc. Może od razu przejdę do opisania zagadnienia. Dotyczy ono Nikona D40 (wiem, że to forum wideo ale proszę o wyrozumiałość, gdyż wiem, że użytkownicy tego forum są wyjątkowo wszechstronni). W moim aparacie występuje pewna wada, która nie może dać mi spokoju.
Najlepiej będzie jeśli po prostu Wam ją pokarzę na zdjęciach.

Jak zapewne zauważyliście na moim zdjęciu (po lewej) lampa błyskowa odstaje od całości korpusu. Dla mnie, człowieka zwracającego uwagę na szczegóły jest to denerwujące i dlatego chciałbym coś z tym zrobić. Czy nie spotkaliście się z takim problemem wcześniej? Jeśli tak to bardzo proszę o odpowiedź i pomoc w rozwiązaniu tego problemu.
Zauważyłem jeszcze jedno, co może również być pomocne. Po otwarciu lampy, po lewej stronie (patrząc na aparat od przodu), znajduje się prostokątne wejście, w które wchodzi taki mały zatrzask przytrzymujący lampę gdy jest ona zamknięta. Pod nim znajduje się mała śrubka imbusowa. Niestety nie posiadam aż tak małego śrubokręta, żeby móc ją w jakikolwiek sposób przekręcić. Ponadto znajduje się ona w takim miejscu, do którego dostęp jest bardzo ograniczony co także przeszkadza w jakichkolwiek pracach naprawczych. Poniżej zamieszczam zdjęcia z tego miejsca w aparacie.

Jeśli ktoś miałby jakikolwiek pomysł jak mogę to naprawić to proszę o odpowiedzi. Jeśli wystarczy tylko dokręcić tę śrubę to byłoby świetnie. Zostałoby mi tylko znalezienie odpowiednich narzędzi i samodzielna praca. Nie pytajcie dlaczego nie chcę oddać aparatu na gwaracji. Chodzi tylko i wyłącznie o czas 3-4 tygodnie to zbyt długo jak dla mnie. a Jeśli to jest naprawdę proste w naprawie to wolę zrobić to sam.
Dziękuję za pomoc i przepraszam, że posługuję się tym forum do rozwiązania swojego problemu.
Pozdrawiam
Marcin