|
|
|
Teraz jest wtorek, 10 grudnia 2019, 06:23
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
MEDION albo inna kamera DO ZGRYWANIA
Autor |
Wiadomość |
kubas121
Nowy
|
 MEDION albo inna kamera DO ZGRYWANIA
Potrzebuję jakiejs kamery do zgrywania. najlepiej zeby miala uszkodzone nagrywanie itd. po porstu chcę wreszcei móc zgrywać materiał z dużej kamery. Znalazłem na alelgro kamere marki medion(??). Czy ktoś słyszał cos o tym. Opłaca mi sie kupić czy może zainwestować w jakiś bardziej solidny "sprzęt". Poleccie mi jakieś kamerki do zgrywania albo wyraźcie opinie o tej Medion: http://allegro.pl/item697287831.html
|
czwartek, 6 sierpnia 2009, 22:34 |
|
 |
sihil
Bywalec
|
 Re: MEDION albo inna kamera DO ZGRYWANIA
No zawsze to loteria . ja osobiście postawiłem na firmę Panasonic i kupiłem taką używaną do zgrywania do tej pory śmiga aż miło .Moim zdaniem lepsza będzie solidna kamerka nawet większa gabarytowo ale z mechaniką wykonaną na poziomie niż taka miniaturka poupychana w małym pudełeczku.
|
piątek, 7 sierpnia 2009, 13:34 |
|
 |
pgrzyb2
Aktywny bywalec
|
 Re: MEDION albo inna kamera DO ZGRYWANIA
MEDION to konstrukcja Samsunga. Medion oraz Tevion to marki pod jakimi ten sprzet jest sprzedawany w niemieckich hipermarketach i ich Biedronkach. Niska cena w zamian za mniejsze wymagania jakosciowe. Typowa loteria - moze chodzic latami albo kilka dni. Nie wiem ile kosztuje ten Medion - ale na alllegro mozna upolowac Panasonica np. gs27 za 200 zł.
pg
_________________ "moja racja jest mojsza, niż twojsza, dlatego właśnie moja racja jest najmojsza! "
DZIEŃ ŚWIRA
|
piątek, 7 sierpnia 2009, 13:40 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|