Teraz jest piątek, 17 sierpnia 2018, 19:44




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 ProCoder 3 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 16 lutego 2010, 22:06
Posty: 5
Post ProCoder 3
czy ktos wiek jak w tym programie przerobic AVCHD na inny format - mam go i nie chce mi zaciagać plików AVCHD wyskakuje mi, że "plik nie ma wsparcia albo jest uszkodzony"?

W jakim formacie powinny byc pliki muzyczne do Adobe Premiere cs3 bo mp3 mi nie zaciaga?

Pozdrawiam


poniedziałek, 22 lutego 2010, 18:03
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 2 lutego 2005, 23:40
Posty: 1159
Post Re: ProCoder 3
hmm.
albo masz triala albo nie wiem procoder łyka plik z avchd bez problemu a APcs3 mp3 jeszcze lepiej.
jaka wersje masz procodera


czwartek, 25 lutego 2010, 22:44
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 5 maja 2005, 09:13
Posty: 637
Post Re: ProCoder 3
Witam, zaliczyłem przesiadkę z Procodera 2.0 na 3.0 (dokładnie 03.05.91.00) i czy ktoś może mi podpowiedzieć jak zmusić go, aby przy próbie renderowania do MPEG2-PAL (mastering quality) można było ustawić Interlacing: Lower/Botton Field First, bo wygląda, że nie jest to dostępne :( i jedyny wybór to: "Upper Field First" :roll:


poniedziałek, 7 czerwca 2010, 18:08
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 23 stycznia 2006, 15:20
Posty: 2018
Post Re: ProCoder 3
AVCHD ma "upper field first", więc do czego ci potrzebne bottom field?


wtorek, 8 czerwca 2010, 15:00
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 5 maja 2005, 09:13
Posty: 637
Post Re: ProCoder 3
chodziło mi plik .avi, wyexportowany z adobe premiere. W procoderze 2.0 chcąc renderować do mpeg2 (mastering quality) była możliwość wyboru w zakładce Interlacing: Lower Field First lub Upper Field First, a w Procoderze 3.0 nie ma takiej możliwości :/, i dlatego pytam, czy to niedoróbka programu czy coś innego :?


wtorek, 8 czerwca 2010, 15:54
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 6 czerwca 2008, 19:40
Posty: 1221
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: ProCoder 3
Jak w zakładce Stream format zmienisz na Generic ISO to się pojawi bottom field first.


wtorek, 8 czerwca 2010, 19:13
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL