Teraz jest czwartek, 15 listopada 2018, 06:18




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Czy w HMC151 jest licznik czasu pracy? 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: czwartek, 22 lipca 2010, 13:19
Posty: 162
Post Czy w HMC151 jest licznik czasu pracy?
Czy w HMC151 jest licznik czasu pracy, aby sprawdzić ile kamera pracowała do początku swojego żywota:), gdzie go znaleźć?
pzdr

_________________
HP DV7 i7, 8GBram, 240SSD, 1TB, Edius, PANSONIC HMC151 i wiele wiele drobiazgów...


wtorek, 27 lipca 2010, 19:45
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 5 września 2009, 20:26
Posty: 7
Post Re: Czy w HMC151 jest licznik czasu pracy?
Cam menu / other functions / Operation time -> czas pracy w godzinach

Pozdro
lamP.Art


wtorek, 27 lipca 2010, 20:44
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 10 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL