Teraz jest sobota, 15 grudnia 2018, 09:16




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 EX1R po aktualizacji 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 29 sierpnia 2005, 11:38
Posty: 207
Post EX1R po aktualizacji
Mam pytanie. Może i banalne ale nie mogę sobie z tym poradzić - otóż po ostatniej aktualizacji na wyświetlaczu w lewym górnym rogu obok wskaźnika zapełnienia banku B pojawiła się liczba (nazwa aktualnie tworzonego folderu) którą nie wiem jak usunąć. Może ktoś miał podobny problem bo ewidentnie mi to przeszkadza. Próbowałem to wyłączyć ale nie udało się. Czyżby jakiś błąd po aktualizacji?
pozdrawiam


Załączniki:
IMG_20120611_084131.jpg
IMG_20120611_084131.jpg [ 115.26 | Przeglądane 37 razy ]

_________________
"Kameruję" kamerami, "aparatuję" aparatami i "komputeruję" komputerem... :)


Ostatnio edytowano poniedziałek, 11 czerwca 2012, 08:55 przez mcx, łącznie edytowano 1 raz
poniedziałek, 11 czerwca 2012, 08:22
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: czwartek, 30 października 2003, 10:02
Posty: 196
Post Re: EX1R po aktualizacji
Wykaż trochę inicjatywy a napewno wyłączysz to w menu i wtedy napisz jak to zrobiłeś. Mi się to udało ale nie mając teraz tej kamery nie jestem w stanie tego opisać.


poniedziałek, 11 czerwca 2012, 08:36
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 29 sierpnia 2005, 11:38
Posty: 207
Post Re: EX1R po aktualizacji
No tak... też mi pomoc :P

_________________
"Kameruję" kamerami, "aparatuję" aparatami i "komputeruję" komputerem... :)


poniedziałek, 11 czerwca 2012, 08:42
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: czwartek, 30 października 2003, 10:02
Posty: 196
Post Re: EX1R po aktualizacji
A jak Ci pomóc? Pożyczyć od kolegi kamerę i dokładnie opisać? Bo z pamięci jeden krok pomylę i co wtedy? W menu doszła jakaś nowa opcja z tego co pamiętam, można informację wyłączyć albo z nią żyć, tylko że na liczniku będzie przybywać.


poniedziałek, 11 czerwca 2012, 10:44
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 29 sierpnia 2005, 11:38
Posty: 207
Post Re: EX1R po aktualizacji
Panowie już wiem.
Gdyby ktoś miał podobny problem.
Jak pisał użytkownik MRUSH pojawiła się nowa opcja w menu:
Menu-Others-plan.metadata-Clip Name Disp - ustawić na off.
Tyle.
A jak ktoś nie pamięta to niech nie pisze postów żeby tylko nabić sobie statystykę.
Pamiętacie taką scene: "wiem ale nie powiem" tu podobnie "wiem ale zapomniałem i nie powiem" Po co tak pisać przecież to nie żadna pomoc ani próba podzielenia się doświadczeniem czy wiedzą.
pozdrawiam

_________________
"Kameruję" kamerami, "aparatuję" aparatami i "komputeruję" komputerem... :)


poniedziałek, 11 czerwca 2012, 10:59
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: czwartek, 30 października 2003, 10:02
Posty: 196
Post Re: EX1R po aktualizacji
mcx napisał(a):
Panowie już wiem.
Gdyby ktoś miał podobny problem.
Jak pisał użytkownik MRUSH pojawiła się nowa opcja w menu:
Menu-Others-plan.metadata-Clip Name Disp - ustawić na off.
Tyle.
A jak ktoś nie pamięta to niech nie pisze postów żeby tylko nabić sobie statystykę.
Pamiętacie taką scene: "wiem ale nie powiem" tu podobnie "wiem ale zapomniałem i nie powiem" Po co tak pisać przecież to nie żadna pomoc ani próba podzielenia się doświadczeniem czy wiedzą.
pozdrawiam


Obrażasz mnie takim stwierdzeniem. Podpowiedziałem Ci wstępnie co masz sam zrobić. Wolałeś czekać na gotowca. Mi taka podpowiedż by w zupełności wystarczyła i traktowałbym to jako pomoc ale widocznie się różnimy. Mam bardzo mało postów nabitych i przez tyle lat nie zależało mi na nich bo wiem, że mogę spotkać takich jak Ty. Z małą wyobrażnią i chęcią do samodzielności ale z wielkimi oczekiwaniami od innych.


poniedziałek, 11 czerwca 2012, 12:14
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 29 sierpnia 2005, 11:38
Posty: 207
Post Re: EX1R po aktualizacji
Nikogo nie obrażam. Tylko forum to takie "cuś" gdzie ludzie szukają pomocy i najczęściej ją otrzymują. Ale jeśli Cie nie przekonałem to proszę bardzo - parę cytatów z naszej rozmowy:
1. "...którą nie wiem jak usunąć. Może ktoś miał podobny problem bo ewidentnie mi to przeszkadza"
Twoja odpowiedź:
"Wykaż trochę inicjatywy a napewno wyłączysz to w menu i wtedy napisz jak to zrobiłeś..."
To kto tu szukał pomocy ja czy Ty? :)
Zresztą ja zawsze staram się mówić to co myślę a myślę, że swoim postem nie pomogłeś i tyle. Jednak w żadnym razie nie miałem zamiaru nikogo obrażać i jeśli poczułeś się urażony to przepraszam.

A pisząc o małej wyobraźni i wielkich oczekiwaniach to raczej Ty obrażasz mnie. Jak zauważyłeś sam rozwiązałem swój problem bez Twojej pomocy więc nie pisz mi, że czekałem na gotowca - może i problem był błahy ale to nie uprawnia Cię do wypisywania takich rzeczy. To tyle

_________________
"Kameruję" kamerami, "aparatuję" aparatami i "komputeruję" komputerem... :)


poniedziałek, 11 czerwca 2012, 12:25
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: czwartek, 30 października 2003, 10:02
Posty: 196
Post Re: EX1R po aktualizacji
Tak, masz rację to ja miałem problem, bo pamiętałem tylko że w menu doszła nowa opcja, nie pamiętałem w którym miejscu bo przeszło rok temu robiłem aktualizację i na dodatek nie używam już tej kamery. By zakończyć wątek szczęśliwy, że doszedł mi nowy post życzę Ci miłego dnia. Wojtek


poniedziałek, 11 czerwca 2012, 13:26
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 11 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL