Teraz jest czwartek, 19 lipca 2018, 13:33




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Canon 60D ustawienia 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 6 października 2009, 00:25
Posty: 16
Post Canon 60D ustawienia
Zastanawiam się nad zakupem lustrzanki (filmowanie hobbystyczne) pomiędzy Canonem 60D a 700D.
Mam pytanie czy w 60D w czasie filmowania można ustawić preselekcje czasu lub przysłony? Bo w 700 D przy włączonym AF z tego co wyczytałem te dwie funkcje są sztucznie zablokowane przez producenta.


niedziela, 26 maja 2013, 01:08
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 27 października 2010, 22:03
Posty: 1359
Post Re: Canon 60D ustawienia
Tryb reczny lub automatyczny, preselekcji w ustawieniach nie widze.


niedziela, 26 maja 2013, 02:34
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 10 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL