Teraz jest czwartek, 19 lipca 2018, 13:43




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 SONY AX2000 migotanie po włączeniu 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 30 września 2007, 10:27
Posty: 54
Lokalizacja: Warmia
Post SONY AX2000 migotanie po włączeniu
Witam mam taki problem że po włączeniu kamery, nie zawsze, ale ostatnio jakoś częściej migocze mi obraz, z reguły jest to poprzedzone długim widnieniem loga sony na wyświetlaczu przy uruchomieniu kamery. Obraz drży na całości kadru, nie muszę wcale włączać rec wystarczy że tylko włączę kamerę. Po wyłączeniu wypięciu akumulatora i ponownym włączeniu problem znika. Kamera ma 4 lata i pierwsze takie objawy zauważyłem już w pierwszym roku użytkowania, jednak zdarzały sie 1-2 razy na rok. Może ktoś już to przerabiał i coś wie, gdzie za ile itp. to zrobić. Pozdrawiam

_________________
i7 3770 k 3.50 Ghz, Asus P8z77-V LK, Nvidia Geforce GTX 295, SSD kINGSTON 120 Gb, 8 Gb DDR3 OCZ


poniedziałek, 4 sierpnia 2014, 08:59
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 13 stycznia 2010, 23:56
Posty: 404
Post Re: SONY AX2000 migotanie po włączeniu
O cenę to najlepiej sobie zadzwoń do serwisu, ten problem powinni dobrze znać :-) - viewtopic.php?f=4&t=34671

_________________
Doświadczenie: HMC151, XF100, AC130, AF101, GH3, 5dMKII, 6D


poniedziałek, 4 sierpnia 2014, 09:35
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 12 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL