|
|
|
Teraz jest niedziela, 28 lutego 2021, 11:09
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
kamera sony nxr-nx100 albo canon xa30
Autor |
Wiadomość |
narkol
Nowy
|
 kamera sony nxr-nx100 albo canon xa30
Hej jaka byscie polecili kamere do filmowania wesel sony nxr-nx100 czy canon xa30 do tej pory uzywalem canona xha 1s i mi padla. Tak wiec musze kupic cos nowego. Cekam na propozycje.
|
czwartek, 29 września 2016, 13:04 |
|
 |
Rafal_RobimyTV
Stały bywalec
Dołączył: czwartek, 11 sierpnia 2011, 10:04 Posty: 103 Lokalizacja: Lublin
|
 Re: kamera sony nxr-nx100 albo canon xa30
narkol napisał(a): Hej jaka byscie polecili kamere do filmowania wesel sony nxr-nx100 czy canon xa30 do tej pory uzywalem canona xha 1s i mi padla. Tak wiec musze kupic cos nowego. Cekam na propozycje. A do jakich zastosowań ma służyć ta kamera?
|
czwartek, 13 października 2016, 13:07 |
|
 |
Bogusław Spala
Aktywny bywalec
Dołączył: niedziela, 23 marca 2003, 20:25 Posty: 1600 Lokalizacja: Tarnów
|
narkol napisał(a): Hej jaka byscie polecili kamere do filmowania wesel sony nxr-nx100 czy canon xa30 do tej pory uzywalem canona xha 1s i mi padla. Tak wiec musze kupic cos nowego. Cekam na propozycje. Zamiast NX100 czy XA30 polecam Sony RX10 MK III. Olbrzymie możliwości w rozsądnej cenie ! https://www.youtube.com/watch?v=xAiddjPH7o8https://www.youtube.com/watch?v=i_nNfNcdBOYhttps://www.youtube.com/watch?v=snuGwWTLmqw---------------------------------------- Facebook SKLEP
_________________ FACEBOOK BSMultimedia
|
czwartek, 13 października 2016, 14:58 |
|
 |
benko
Aktywny bywalec
|
Kupiłem ten aparato-kamerę kiedy się pojawił i nie żałuję.Niewiele dołożyłem do pięcioletniej NX5.
|
czwartek, 13 października 2016, 15:15 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|