Teraz jest sobota, 17 listopada 2018, 05:15




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
 karta fw, dowolna czy nie? 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post karta fw, dowolna czy nie?
krotkie pytanko, czy do przechwytu obrazu z sony dcr-trv-110 tylko w jedna strone /na kompa/ moze byc urzyty dowolny kontroler fw, czy sony raczy wspolpracowac z konkretnymi modelami konkretnych firm? dzieki LukaS


czwartek, 27 listopada 2003, 12:52
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 30 kwietnia 2003, 08:27
Posty: 294
Post 
dowolny, byle 100% sprawny...


czwartek, 27 listopada 2003, 12:58
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 30 maja 2003, 09:40
Posty: 556
Post 
ja sie kierowalem kryterium - najtansza :D
(byle byla z kabelkiem)


czwartek, 27 listopada 2003, 14:56
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
sprawna jest, droga teznie byla ( i z kablem) :D
dzieki


czwartek, 27 listopada 2003, 16:01
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 30 października 2003, 10:13
Posty: 764
Post 


Ostatnio edytowano piątek, 1 października 2004, 00:53 przez jam3, łącznie edytowano 1 raz

czwartek, 27 listopada 2003, 16:17
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
wole dzwiek stereo wiec moj sb live to i tak za duzo. a co do fw audigy to jest odrobine zmodyfikowane pod katem wspolpracy z innymi creativami i podobno czasami sie kaszani z niekturymi urzadzeniami. ps. jak jeszcze ktos wie jak jak zmusic kamerke z pierwszego pytania do wspolpracy z pc to bylbym wdzieczny za podpowiedzi /tylko lopatologiczne bo z kamerami jestem zielony/ :)


czwartek, 27 listopada 2003, 16:41
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 30 maja 2003, 09:40
Posty: 556
Post 
"zmusza" sie bardzo prosto, laczysz kamerke z kompem
jesli masz win xp to po wlaczeniu bez problemu zostanie wykryta
odpalasz program - co tam posiadasz, dajesz capture i zgrywasz na kompa
za pomoca kompa mozesz sterowac praca kamerki, dosyc wygodne
zgrywaj material najlepiej na dysk z partycja ntfs, w przypadku fat32 bedziesz musial dzielic zgrywany material na czesci po 4GB
to chyba wszystko :)


piątek, 28 listopada 2003, 09:07
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
wielkie dzieki. a czy 2000 pro + 3 pack moze byc? w 98 wykryl urzadzenie ale nie mial sterow, wiec nie dzilala. dzieki LukaS


piątek, 28 listopada 2003, 12:18
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 30 maja 2003, 09:40
Posty: 556
Post 
nie dzialalem na win2k, wiec co do sterow ci nie powiem, musi sie ktos wypowiedziec kto na tym systemie pracuje
wiem jedno - na win2k mozesz utworzyc partycje ntfs, na win98 nie


wtorek, 2 grudnia 2003, 16:04
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 10 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL