|
|
|
Teraz jest sobota, 14 grudnia 2019, 10:39
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Uaktywnienie Wejścia AV??? Czy możliwe w JVC DVL867EG????
Autor |
Wiadomość |
Gość
Aktywny bywalec
|
 Uaktywnienie Wejścia AV??? Czy możliwe w JVC DVL867EG????
Witam serdecznie
To mój pierwszy post na tym forum i napewno nie ostatni.
Kupiłem niedawno kamerę cyfrową JVC -DVL867EG, niestety nie ma ona wejścia AV, a przydało by mi się. I jestem bardzo ciekaw czy da sie to w jakiś sposób uaktywnic(tak jak w przypadku DV)?
pozdrawiam
Daniel
|
poniedziałek, 26 stycznia 2004, 01:31 |
|
 |
silwe
Nowy
|
Teraz już mam konto. Więc ponawiam swoje pytanie donośnie aktywacji wejścia AV. Może jakiś namiar, gdzie mogę się dowiedzieć czegoś na ten temat?
pozdrawiam
_________________ Czy można aktywować wejście A/V w JVC DVL867EG???? Pomocy!!!!!!!!!!!
|
poniedziałek, 26 stycznia 2004, 17:17 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|