Teraz jest niedziela, 18 listopada 2018, 08:09




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Problem ze zgrywaniem z kompa na kamerę przez IEEE1394 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 1 lutego 2004, 04:57
Posty: 24
Post Problem ze zgrywaniem z kompa na kamerę przez IEEE1394
Jeśli chcę obrobiony materiał ponownie zgrać na kamerę (sony trv740e) to nagrywają się poszarpane pojedyncze klatki co jakiś czas. Obojętnie jakiego programu użyję (ap7, uvs7, pvs8). Z kamery na kompa idzie świetnie. Czy to wina kabla czy coś źle robię?
Dzięki za odpowiedzi


niedziela, 1 lutego 2004, 05:16
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 4 czerwca 2003, 11:34
Posty: 306
Lokalizacja: Szczecin
Post 
Problem raczej z kompem. Jkiego masz procka?? Jaki dysk czy DMA załaczone, czy powyłączane różne programy z tła antywisrusy, skanery zarządzanie enrgia etc, powodów może być wiele


poniedziałek, 2 lutego 2004, 16:12
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 1 lutego 2004, 04:57
Posty: 24
Post 
chodził norton antywir może i to sprawdzę
dzięki za radę odpiszę jak pomoże.
komp chodzi na:
mobo asus p4p800 865PE
procek P 2,6 HT
ram 512 Dual Twinmos CL2,5
AGP Radeon 9600pro vivo HIS
Z kompem nie ma problemów


wtorek, 3 lutego 2004, 13:29
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL