Teraz jest poniedziałek, 25 czerwca 2018, 02:13




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 Nawet nie wiem jak to nazwać !!!! 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Nawet nie wiem jak to nazwać !!!!
Czy mógł by mi ktos powiedziec czy mozliwe jest podłaczenie kilku źrudeł obrazu (i dzwieku ale nie koniecznie) np. 5 kamer do jakiekos czegos a to ''coś" podłaczyc kablem antenowym do TV i kazde osobne źrudło zaprogramowac na innym kanale zebym se mogł prowadzic taki niby monitoring z fotela w salonie przy uzyciu zwykłego TV.

Nie wiem moze to żle opisałem ale chodzi mi o to że chce podlaczyc 5 kamer do TV i chciałbym zeby kazda kamera była na innym kanale np. kanał 1-TVN, kanał 2-POLSAT, kanał 3-kamera 1, kanał 4-kamera 4.

Moze ktos zrozumiał mój bełkot i sprubuje mi powiedziec czy to jest mozliwe i tak orientacyjnie to ile to moze kosztować ;)


piątek, 23 lipca 2004, 01:59
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 27 czerwca 2003, 11:15
Posty: 841
Post 
to "cos" nazywa sie przelacznik wideo, jesli potrzebujesz tanio to zdaje sie ze w dziale gielda tego forum mial ktos do sprzedania...
p.s. źródeł pisze sie przez ó! :)


piątek, 23 lipca 2004, 08:35
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 30 października 2003, 10:13
Posty: 764
Post 
sa to takzwane rozgałeźniki
przewaznie w układzie 2/1 czyli jedno wejście dwa wyjscia albo dwa wjścia jedno wejscie (czyli popularna złodziejka) oczywista bywaja złodziejki nawet ze wzmacniaczem sygnału na wiecej wyj.
ale oczywista takie działanie osiągasz tylko dla sygnału z TV naziemnego
lub kablówki

a kaszt od kilku do kikudziesięciu pln


piątek, 23 lipca 2004, 09:22
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 27 czerwca 2003, 11:15
Posty: 841
Post 
jam3: moze nie zrozumialem posta, ale sibi zdaje sie nie szukal sposobu na rozgalezienie sygnalu tylko przelaczanie sie pomiedzy kilkoma sygnalami wejsciowymi... czyli potrzebuje przelacznika lub jesli woli drozej to miksera


piątek, 23 lipca 2004, 12:00
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Badyl trafił mniejwięcej w to o co mi chodzi. Potrzebuje urzadzenie którym bym mogł wybierac poszczegulne zrudła :wink:

Uzytkowniku BADYL czy mogłbyś mi powiedziec ile to moze kosztowac i gdzie o to pytac. W sklepie RTV czy w sklepie z elektronika?


piątek, 23 lipca 2004, 12:17
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 18 lutego 2003, 19:06
Posty: 271
Lokalizacja: mazowieckie
Post 
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=28411053 albo to http://www.allegro.pl/show_item.php?item=28374654


piątek, 23 lipca 2004, 13:17
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 30 października 2003, 10:13
Posty: 764
Post 
badyl napisał(a):
jam3: moze nie zrozumialem posta, ale sibi zdaje sie nie szukal sposobu na rozgalezienie sygnalu tylko przelaczanie sie pomiedzy kilkoma sygnalami wejsciowymi... czyli potrzebuje przelacznika lub jesli woli drozej to miksera

widać ja nie zrozumiałem :oops:
ale ihmo ten efekt mozna osiągnąć mając nawet jeden czy 2 magnetowidy
w zależności od wej/wyj w mag. (np. kika euoro, av )


piątek, 23 lipca 2004, 13:18
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL