Teraz jest niedziela, 24 czerwca 2018, 05:30




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Pansonic NV-GS11-Kamera Cyfrowa-Czytaj to 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Pansonic NV-GS11-Kamera Cyfrowa-Czytaj to
SIEMA !!!
Nie moge zrobic obrobki filmu poniewaz nie wykrywa urzadzenia program Windows Movie Marker 2 ani inne programy do obrobki Wideo.
Pisze w instrukcji ze moze dzialac jako kamera internetowa.Wloczylem opcje w kamerze.Zaistalowalem kamerzyste(program z onetu do czatu)No i urzadzenia nie wykrywa.
Moge uzywac takie programy jak:
DV STUDIO 3.1E-SE (program do obrobki zdjec)
Arcsoft PhotoImpression 4 (program do obrobki zdjec)
Arcsoft Panorama Maker 3 (program do obrobki zdjec)
Arcsoft PhotoMontage 2 (program do obrobki zdjec)

Moje pytanie jest nastepujace:
1.Jak mam zaistalowac kamere zeby wykryl Windows Movie Marker 2 albo inny program do obrobki wideo??
2.Czy potrzebuje karty wideo??
3.Jak mam zrobic zeby mogla kamera dzialac jako kamera internetowa ??
4.Czy jest wogule mozliwosc obrobki WIDEO??


sobota, 21 sierpnia 2004, 11:22
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 30 października 2003, 10:13
Posty: 764
Post 
http://www.panasonic.pl/oferta.php?prod=1591

ponieważ ma wyj. cyfrowe DV (IEEE 1394)powinieneś go użyć do zgrywania na kopa


sobota, 21 sierpnia 2004, 11:38
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Cytuj:
ponieważ ma wyj. cyfrowe DV (IEEE 1394)powinieneś go użyć do zgrywania na kopa


A dokladnie jak mam uzyc to wejscie?
Ps.Mam kamere od 2 dni.A i jeszcze jedno nie mam karty wideo.Czy ona jest mi potrzebna.


sobota, 21 sierpnia 2004, 11:49
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 30 października 2003, 10:13
Posty: 764
Post 
Metni napisał(a):
Cytuj:
ponieważ ma wyj. cyfrowe DV (IEEE 1394)powinieneś go użyć do zgrywania na kopa


A dokladnie jak mam uzyc to wejscie?
Ps.Mam kamere od 2 dni.A i jeszcze jedno nie mam karty wideo.Czy ona jest mi potrzebna.


jest wrecz nizastapione
obywatelu nie wej tylko wyjscie
naprosciej
kupujesz kontroler FW(IEEE 1394) na pci wraz z kablem wyd ok 100pln
a jak masz FW na plycie to nawet nie trzeba kupowac poza kablem
podłczasz zgodnie z inst.
oczywista kop musi spełniac jakis min. wymagania np, proc 800mhz dysk ata 100
jak os xp to w zasadzie wszystko

ale podstawa to przeczytaj instrukcje kamerki :!: :!: :!: :!: :!:


sobota, 21 sierpnia 2004, 11:59
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Czytalem instrukcje ale tam malo jest napisane o zgrywaniu filmu na dysk tawardy.


sobota, 21 sierpnia 2004, 12:01
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 17 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL