Teraz jest czwartek, 21 czerwca 2018, 02:42




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
 Kabel FireWire 4 piny a SB Audigy2 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Kabel FireWire 4 piny a SB Audigy2
Kupilem kamer Sony HC85E i wg instrukcji nabyBem kabel IEEE 1394 8O za jedyne 49PLN :lol: w Media Markt. Okazuje sie, ze jedyne wejscie w moim kompie FireWire jest na karcie dzwiekowej. Jednak tam to wejscie jest 6 pinowe. Nie znalazlem nigdzie przejsciowek, ani kart z mozliwoscia wetniecia do PCeta 4 pinowego kabelka. Czy ktos wie o co tu loto? :?


niedziela, 5 września 2004, 22:17
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 30 kwietnia 2003, 08:27
Posty: 294
Post 
Loto o to, że powinieneś kupić kabelek z końcówką 6-pinową.
Poza tym taki kabelek kupuje się za kilkanaście złotych a nie za 49!!!


niedziela, 5 września 2004, 22:34
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 30 października 2003, 10:13
Posty: 764
Post 


Ostatnio edytowano czwartek, 30 września 2004, 14:28 przez jam3, łącznie edytowano 1 raz

niedziela, 5 września 2004, 22:42
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Kpilem kabel z dwom malymi koncowkami (4 i 4), gdyz tak bylo napisane w instrukcji - "Kamera korzysta z polaczenia 4 i 4 piny". Oryginalny kabel Sony tez taki byl, ale kosztowal...149PLN!!! To jak - nie ma przejsciowek? :(


niedziela, 5 września 2004, 22:58
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 30 października 2003, 10:13
Posty: 764
Post 


Ostatnio edytowano czwartek, 30 września 2004, 14:27 przez jam3, łącznie edytowano 2 razy

niedziela, 5 września 2004, 23:09
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 27 czerwca 2003, 11:15
Posty: 841
Post 
sa przejsciowki, mam jedna taka juz nie pamietam skad (aczkolwiek odwrotna niz potrzebujesz bo z 6 > 4) - tyle tylko ze pewnie kosztuje takie badziewie tyle co nowy kabel. idz i kup w sklepie komputerowym kabel 4-6, bedzie najtaniej (i nie daj sie wrobic w 49zl wiecej! - powinno kosztowac kilkanascie zl)


niedziela, 5 września 2004, 23:15
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 3 września 2004, 04:33
Posty: 158
Lokalizacja: Białystok
Post 
również mam audigy i tam jest 6 pin.należy wcześniej sprawdzać zanim się kupi.przepłaciłeś ostro - ja za taki kabelek dałem 14 zł 8)

_________________
JVC - GR-D 73E


poniedziałek, 6 września 2004, 05:14
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Dzieki za odpowiedzi. Kabel był drogi, ale jest w plecionce, dożywotnia gwarancja etc. Szkoda tylko, że raczej go nie wykorzystam :lol: :lol: :lol: A może znajdzie sie jakiś chętny za dajmy na to 75% wartości :?: Wysyłka gratis :P


poniedziałek, 6 września 2004, 13:14
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 3 września 2004, 04:33
Posty: 158
Lokalizacja: Białystok
Post 
Mlapaj napisał(a):
Dzieki za odpowiedzi. Kabel był drogi, ale jest w plecionce, dożywotnia gwarancja etc. Szkoda tylko, że raczej go nie wykorzystam :lol: :lol: :lol: A może znajdzie sie jakiś chętny za dajmy na to 75% wartości :?: Wysyłka gratis :P

plecionka ok ale to itak ciut za dużo.jeżeli komuś będzie potrzebny taki kabel to propozycja jest niezła - rzuć go w dział giełda........pozdrawiam

_________________
JVC - GR-D 73E


poniedziałek, 6 września 2004, 22:56
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL